Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

iSTYLE deschide al 11-lea magazin, la Cluj

iSTYLE, cel mai important retailer specializat Apple din România, a deschis cel de-al unsprezecelea magazin al rețelei în centrul comercial Iulius Mall din Cluj.

În 2019 iSTYLE Retail a avut cei mai buni indicatori financiari, respectiv o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro, în creștere cu aproximativ 30% față de anul precedent. Este cea mai mare cifră de afaceri înregistrată până în prezent, corelată cu o creștere a profitului net și a numărului de angajați, care a depășit în prezent 80 de persoane. Următorul obiectiv al companiei este relocarea magazinului iSTYLE Brașov într-un nou centru comercial, care își va deschide porțile în luna mai 2020.

În cadrul magazinului din Cluj-Napoca, interfața cu ecosistemul și tehnologiile Apple este asigurată de o echipă de cinci specialiști certificați, inclusiv un Apple Expert, care îi ghidează individual pe vizitatori.

Primii clienți au putut testa cele mai noi tehnologii și produse Apple, precum modele de iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max, noul MacBook Pro de 16-inch, cel mai puternic Mac portabil din toate timpurile, sau smartwatch-ul Apple Watch Series 5 cu conexiune celulară.

Pentru a facilita achiziționarea produselor, iSTYLE oferă opțiuni finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, precum și un program de trade-in, care le permite clienților schimbul laptopului, telefonului sau tabletei actuale cu un produs Apple nou.

Odată cu deschiderea noului magazin din Iulius Mall Cluj, iSTYLE gestionează 11 locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează aproximativ 1.600 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 50 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei.