Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Martian Wallet is a cutting-edge digital wallet for managing your cryptocurrencies securely. It features fast transactions and a user-friendly interface, perfect for all crypto enthusiasts. Discover more at martianwallet.net.

RITE 2024: Transformările Internet-ului în epoca AI

Internetul nu mai este doar o infrastructură de bază – ci a devenit chiar nucleul Transformării Digitale care definește economia globală de astăzi.

În contextul în care #AI, #cloudcomputing și #IoT continuă să schimbe dramatic atât arhitectura, cât și serviciile Internetului, ANISP – Asociaţia Naţională a Internet Service Providerilor – vă invită la #RITE2024, un eveniment anual unic al industriei Internet din România, care facilitează colaborarea și dialogul între furnizorii de servicii de Internet (ISP), creatorii de conținut și utilizatori.

Digital Transformation Council şi Revista COMUNICAŢII Mobile se alătură partenerilor conferinţei internaţionale din acest an.

De ce să participaţi?
––––––––––-
La RITE 2024 vom explora subiecte cheie care afectează prezentul și viitorul ecosistemului digital:
– Tehnologiile emergente ale Internetului și impactul acestora asupra arhitecturii și infrastructurii globale;
– Confidențialitatea și securitatea datelor într-un mediu digital din ce în ce mai complex;
– Distribuţia de conținut și edge computing: cum optimizăm experiențele utilizatorilor în timp real;
– Monetizarea accesului la Internet și noile modele de afaceri digitale;
– Sustenabilitatea și reglementările pieței în era digitală.

„Transformările rapide ale economiei digitale” și „Importanța rețelelor Internet în modelarea viitorului” sunt teme centrale care vor deschide un dialog relevant între actori importanți din domeniu, inclusiv ISP-uri, CDN-uri, IEX-uri și alți inovatori din industrie.

Fiţi parte din dezbateri și noile soluții inovatoare care vor redefini următoarea eră a Internet-ului!

Înscrieri la https://rite.org.ro