Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Internet nelimitat fără perioadă contractuală și roaming SEE, de la 19 lei, prin Yoxo

YOXO are un nou portofoliu de abonamente, cu internet nelimitat și roamingSEE, de la 19 lei,fără perioadă contractuală, anunță Orange România, care își poziționează produsul ca fiind primul și singurul abonament de mobil 100% digital din România gestionat exclusiv prin intermediul unei aplicaţii mobile.

Astfel, noile abonamente YOXO de la Orange sunt:

·        YOXO 9 lei, cu 10 GB, ce oferăinternet 4G+ în țară, minute și SMS-uri nelimitate;

·        YOXO nelimitat 4G+ la 19 lei, ce oferă internet nelimitat 4G+ în țară, minute și SMS-uri nelimitate, dar și 4.19 GB în roaming SEE.

·        YOXO nelimitat 5G+ la 49 lei, ce oferă internet nelimitat 5G+ în țară, minute și SMS-uri nelimitate, dar și 10.8 GB în roaming SEE.

Antoine Drevon, Consumer Director la Orange România, este de părere că „Oferta, care include acum internet nelimitat și resurse în roaming, îi va convinge cu siguranță chiar și pe cei care erau până acum nehotărâți să facă parte din comunitatea YOXO. În plus, clienții noștri apreciază experiența YOXO ca fiind similară celorlalte aplicații pe care le folosesc pentru streaming sau food delivery, ușor de folosit, rapidă și flexibilă. De aceea, ne vom concentra pe îmbunătățirea constantă nu doar a ofertelor, dar mai ales a experienței digitale care a consacrat YOXO.”

Peste 94% dintre clienții YOXO au recomandat serviciul prietenilor și familiei, conform unui studiu[1] intern realizat în perioada mai-iunie 2024. De asemenea, 96% dintre utilizatori s-au declarat mulțumiți de experiența lor cu YOXO, iar 98% au afirmat că aplicația YOXO le permite să facă tot ceea ce își propun rapid și ușor.

Aplicația YOXO este cea mai apreciată din industria telecom locală, susțin oficialii Orange, precizând că numărul de utilizatori a crescut cu55% în semestrul al doilea din 2024, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru utilizatorii actuali, abonamentele din oferta anterioară YOXO vor rămâne disponibile în continuare. Cei care doresc un abonament din noua ofertă, îl vor putea alege în funcție de pachetul deținut în prezent.