Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

GSMA numește un nou director general

Fostul executiv al grupului Vodafone, Vivek Badrinath, va fi noul director general GSMA, în locul lui Mats Granryd, oficialii asociației declarând că au desfășurat un „proces de selecție riguros” pentru a găsi succesorul lui Granryd. Badrinath va prelua oficial rolul la 1 aprilie 2025, când actualul DG va trece la un rol de consiliere pentru restul anului 2025, după nouă ani la conducere.

Înainte de aceasta, Vivek  Badrinath se va alătura GSMA la 1 ianuarie 2025 ca Director General desemnat.

Anterior, Badrinath a condus filiala Vantage Towers a Vodafone în calitate de CEO, poziție la care a renunțat în 2023 din motive personale. Până la această funcție, a mai fost director general regional pentru Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific la Vodafone, activând de-a lungul carierei sale în industria telecomunicațiilor și la Nokia și Orange.

Badrinath a declarat că își propune să lucreze cu consiliul de administrație, membrii și conducerea GSMA „pentru a extinde și a amplifica impactul pozitiv al ecosistemului mobil pentru oameni, industrie și societate la nivel global”.