Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Piața globală de comerț electronic va ajunge la 11,4 trilioane de dolari până în 2029, stimulată de metode de plată alternative

Un nou studiu realizat de Juniper Research relevă că până în anul 2029, valoarea tranzacțiilor globale de comerț electronic va ajunge la 11,4 trilioane de dolari, de la 7 trilioane de dolari în 2024. Această creștere substanțială de 63% va fi determinată de adoptarea comerțului electronic în piețele emergente. În aceste regiuni, APM-urile (Metode de plată alternative) vor permite consumatorilor din piețele care nu sunt centrate pe carduri să cumpere online pentru prima dată, îmbunătățind accesul la comerțul electronic pentru cei nebancarizați.

APM-urile reprezintă orice modalitate fără numerar și fără card de a transfera fonduri, cum ar fi portofelele digitale și plățile cont la cont.

Cercetarea estimează că până în 2029, 360 de miliarde de tranzacții din sfera comerțului electronic vor fi efectuate folosind APM-uri, ceea ce reprezintă 69% din tranzacțiile globale de comerț electronic. Pe măsură ce APM-urile fac plățile de comerț electronic mai incluzive, consumatorii nebancarizați din piețele emergente își vor schimba obiceiurile de cumpărare online. Această schimbare va fi completată de investiții crescute în ecosistemele de livrare, sporind valoarea comerțului electronic.

Lorien Carter, autorul cercetării, comentează rezultatele studiului punctând faptul că „Opțiunile alternative de plată au crescut substanțial, volumul tranzacțiilor APM depășindu-l pe cel al cardurilor pe piețele emergente. Pe măsură ce comercianții caută să atragă noi utilizatori din noi zone geografice, ei trebuie să ia în considerare oferirea metodelor de plată alternative ca o strategie cheie pentru a realiza acest deziderat.”