Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

15-21 ianuarie e Happy Week la Huawei. Vezi ce produse au discount

Campania Huawei Happy Week, care se desfășoară atât în magazinele Huawei Experience Store din Afi Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, cât și online, pe www.huaweimobilestore.ro, vine cu reduceri de 10%până la 40% la categoriile de PC-uri și tablete, smartphone, wearables, audio și accesorii Huawei.

Astfel, HUAWEI P40 lite, smartphone-ul echipat cu o cameră principală de 48 MP, are discount de 10% faţă de prețul de vânzare recomandat de 999 lei. În același timp, în intervalul 15-21 ianuarie, smartphone-ul HUAWEI P Smart 2021 poate fi achiziționat cu aceeași reducere, de 10%, aplicată prețului de vânzare recomandat de 899 lei.

Tableta HUAWEI MediaPad T10 WI-FI este disponibilă în cadrul ediției din luna ianuarie a Huawei Happy Week tot la un preț mai mic cu 10% față de cel recomandat de 599 lei.

În plus, consumatorii interesați de dispozitive audio de top și de experiențe audio fără cusur pot beneficia de oferte exclusive la cele mai noi dispozitive din portofoliu. Astfel, căștile on-ear HUAWEI FreeBuds Studio ce răspund celor mai exigente cerințe audio cu ajutorul sistemului dinamic inteligent Active Noise Cancellation, pot fi achiziționate în perioada campaniei cu o reducere de 10% a prețului recomandat de vânzare de 1.299 lei. Parte din aceeași categorie și la fel de performante, căștile HUAWEI FreeBuds Pro, echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation, sunt disponibile la un preț special în cadrul campaniei, cu un discount de 10% al prețului recomandat de vânzare de 999 lei.

Totodată, cel mai recent lansat gadget, ochelarii HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II, sunt reduşi tot cu 10% faţă de preţul recomandat de 1.499 lei, în intervalul 15-21 ianuarie cu un  

Ofertele exclusive din cadrul campaniei Huawei Happy Week se aplică și în categoria smartwatch. Se oferă 20%  discount la achiziționarea unui dispozitiv HUAWEI WATCH GT2 Pro sau HUAWEI WATCH FIT, cele mai recente și performante dispozitive din categorie. Discount-ul de 20% se va aplica prețului recomandat la vânzare al HUAWEI WATCH GT 2 Pro, de 1.499 lei, respectiv prețului recomandat al smartwatch-ului de fitness HUAWEI WATCH FIT, de 499 lei.

Cântarul inteligent HUAWEI Body Scale are cea mai mare reducere, de 40%, faţă de prețul de vânzare recomandat de 149 lei.