Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Gartner a pus pe poziția a treia la nivel global în topul soluțiilor de Managed Security Services pentru spațiul cibernetic firma Atos

Atos ocupă poziția a treia în raportul Gartner Managed Security Services (MSS) la nivel mondial, după veniturile din cota de piață aferente anului 2018.

Cu o echipă globală de peste 5.000 de specialiști în securitate cibernetică și o rețea mondială de 14 centre SOC (Security Operation Centers), care operează 24 de ore din 24, Atos oferă soluții de securitate end-to-end. Atos integrează cele mai bune tehnologii și oferă un portofoliu complet de produse și soluții avansate de securitate, pentru a ajuta clienții să transforme riscul în valoarea de business.

„Securitatea cibernetică este crucială pentru spațiul digital, permițând companiilor, guvernelor și cetățenilor să evolueze cu încredere. Suntem mândri că suntem recunoscuți ca lideri mondiali în acest clasament. Pe de o parte, această recunoaștere ne consolidează poziția de lider european în domeniul securității informatice, iar pe de altă parte, demonstrează progresul Atos pe piața americană. Poziționarea Atos în raportul Gartner reflectă expertiza echipei noastre de peste 5.000 de specialiști din întreaga lume și angajamentul nostru continuu de a ne proteja clienții”, a declarat Thierry Breton (foto), Președinte și CEO Atos.

Clienții se bazează pe tehnologiile Atos pentru a-și spori securitatea cibernetică. În 2018, Atos a câștigat numeroase contracte și a încheiat parteneriate cu diverse organizații, precum: protejarea instituțiilor cheie din UE, un parteneriat important în industria cybersecurity cu NATO și o înțelegere cu statul Virginia, SUA, pentru a proteja infrastructura tehnologică cu soluțiile Atos de securitate digitală de ultimă generație. În plus, Atos a realizat investiții semnificative pentru a-și ajuta clienții să își respecte obligațiile de reglementare privind protecția datelor.

Securitatea cibernetică este, de asemenea, în centrul parteneriatului dintre Atos și Google Cloud. De curând, Atos a fost selectată de Veolia, lider global în utilități, pentru a dezvolta un spațiu cibernetic sigur în cloud, utilizând suita de soluții colaborative Google Cloud G Suite.

Angajamentul Atos pentru o lume mai sigură este respectat și prin implicarea companiei în inițiative globale de securitate cibernetică precum The Charter of Trust, care numără 19 dintre cele mai importante organizații din mediul public și privat, la nivel mondial.

  • Clienții Gartner pot accesa raportul Gartner Market Share: Managed Security Services, Worldwide, 2018AICI
  • Pentru a descoperi portofoliul complet de soluții de Managed Security Services al Atos, vizitați  atos.net
  • Viziunea Atos pentru securitate cibernetică poate fi citită – AICI