.

În perioada 15-17 iulie opțiunile de mobilitate pentru sute de mii de oameni care lucrează sau locuiesc în zona de nord a Capitalei vor fi limitate, din cauza închiderii stației de metrou Pipera. În acest context, UBER a luat decizia să reducă la jumătate costul curselor din și către Pipera pe perioada celor trei zile și să încurajeze oamenii să împartă o mașină în drum spre serviciu sau spre casă. Astfel, în zilele de 15-17 iulie, cursele care au ca destinație sau punct de plecare zona Pipera și pentru care a fost utilizată opțiunea de Împărțire tarif (Split Fare), vor fi cu 50% mai ieftine. 
 
Utilizatorii trebuie să introducă în aplicație codul promoțional PIPERA50 și să călătoreasca alături de unul sau mai mulți colegi sau cunoscuți, folosind opțiunea de împărțire tarif din aplicație.
 
În condiții de trafic normal, o cursă UBER de la Piața Unirii până la stația de metrou Pipera costă aproximativ 20 de lei. Dacă alegi să călătorești cu cineva și împărțiți tariful cursei direct din aplicație, fiecare dintre pasageri va achita 11 lei. Folosind codul promoțional PIPERA50, costul cursei UBER către birou sau casă se reduce cu 50%, ceea ce înseamnă că fiecare dintre pasageri va achita 5.5 lei.
 
Codul promoțional trebuie introdus în aplicație o singură dată și se va aplica automat la următoarele 10 curse, dacă sunt împărțite cu cineva.