.

Twitter a lansat o versiune mai simplă a aplicației sale pentru telefoane mobile pentru a atrage noi utilizatori de pe piețele emergente, informează AFP, citată de Agerpres. "Twitter Lite este un mijloc foarte bun pentru numeroase persoane de pe piețele emergente din Asia-Pacific, America de Sud și Africa, pentru a avea Twitter pentru prima dată pe telefoanele lor", precizează Patrick Traughber, product director la cunoscuta rețea de socializare. Twitter Lite "trebuie să facă Twitter mai accesibil pentru milioane de oameni", a adăugat el.
 
Această versiune mai simplă de Twitter poate fi accesată pe un browser, fără a fi nevoie de descărcarea aplicației și este destinată smarthphone-urilor cu conexiuni lente, ocupând mai puțin spațiu pe telefonul mobil față de aplicația originală.
 
Inițiativa vine într-un moment în care Twitter se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește creșterea numărului de utilizatori și generarea de suficiente venituri pentru a deveni rentabil.
 
La șfârșitul anului 2016, Twitter număra aproximativ 319 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună — o creștere de 4% față de anul precedent.

Popoviciu: RCS&RDS se pregateste pentru 5G. Nu e doar un upgrade de retea, ci un intreg ecosistem

Digi Mobil lanseaza serviciile Voce 4G (Volte) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Decebal Fagadau: Constanta inaugureaza un prim proiect pilot smart city

Majoros, CEO Telekom: Ne pare rau ca am castigat proiectul RoNET, ne aduce pierderi financiare

Ovidiu Ghiman, Telekom: De 8 luni, proiectul RoNET este blocat. MCSI nu face receptia lucrarilor.

Primul demo live 5G din Romania si Europa de Sud-Est - Telekom Romania & Ericsson

5G will allow Industrial Internet development

Orange aniverseaza 20 de ani in Romania, pregateste 5G si lanseaza Orange Fab pentru startup-uri

Q&A dupa demonstratia Orange Romania 5G