.

Miele recomandă clienților trei produse inteligente pentru curățenia dinaintea Paștelui care îi vor ajuta să aibă o locuință fresh într-un timp record. Gospodinele au la dispoziție un timp scurt pentru a se ocupa de curățenia de Paște, dar și pentru a găti bucatele tradiționale specifice. Miele vine în ajutorul lor pentru ca totul să devină mai ușor. Cu aspiratorul Scout RX1, gospodinele vor putea face liniștite cozonacii și Pasca pentru Paște, în timp ce produsul Miele va face curățenie în toată casa. Acest lucru este posibil datorită sistemului “Smart Navigation” cu care este dotat aspiratorul. Tehnologia permite aspiratorului robot să genereze o hartă virtuală a suprafeţei de curăţat. Practic, senzorul giroscopic măsoară și înregistrează mișcările aspiratrului, iar camera digitală integrată scanează de mai multe ori pe minut suprafață încăperii.
 
Mai mult decât atât, aspiratorul poate identifica mobilierul și ajunge în zonele dificil de curățat. În tot acest timp, aerul din cameră va fi împrospătat continuu cu ajutorul filtrului AirClean.  
 
                
Perdelele, draperiile și lenjeria de pat vor putea fi spălate și uscate cu ușurință datorită mașinilor de spălat rufe cu uscător din generația WT1 în mai puțin de trei ore. Datorită adâncimii de 60 de centimetri a carcasei, maşina de spălat cu uscător Miele WT1 poate spăla şi usca până la 4 kg de rufe în mod continuu fără a fi nevoie de scoaterea hainelor între cele două cicluri de funcționare.
 
                 
Pentru un plus de curățare a rufelor, mașinile de spălat rufe din această generație sunt dotate cu sistemul în două faze TwinDos de distribuire automată a detergenților lichizi. Gospodinele nu vor trebui să-și facă griji nici dacă vor să spele mai multe tipuri de materiale textile odată, datorită programuluilui de “încărcare mixtă”.
                 
Pentru a călca rapid și cu ușurință perdelele și așternuturile după ce se usucă, Miele recomandă calandrul B995 D care oferă o zonă de călcat de cinci ori mai mare față de un fier de călcăt profesional. Calandrul Miele dispune de trei încălzitoare, căldura fiind distribuită optim pe întreaga suprafață de călcat.
                 
 
Calandrul Miele dispune și de o tehnologie cu rezervor dublu pentru călcarea cu aburi. Practic, rezervorul asigură o alimentare rapidă cu aburi, iar clienții nu vor fi nevoiți să reumple recipentul de apă timp de 40 de minute. Mai mult decât atât, un LED le va indica la timp dacă este nevoie să adauge apă.
                
Produsele Miele sunt concepute pentru a fi în beneficiul clienților în orice moment al anului, indiferent de modul de utilizare. De atfel, electrocasnicele Miele au o calitate impresionantă, dublată de eficienţă şi confort.
 
 
Despre Miele
 
Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile şi standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită 
 
In dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 18.000 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor și importatorilor. În anul financiar 2016/2017 a obținut vânzări în valoare totală de 3,71 de miliarde de euro. 
 
Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor; mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreținere a rufelor și mașini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale și de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL și-a deschis porțile și în România, una dintre principalele țări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.