.

TP-Link lansează noul switch stackable Gigabit JetStream cu management L3 și 52 de porturi T3700G-52TQ, destinat companiilor din segmentul medium business și enterprise care necesită infrastructuri complexe. Produsul este expus la standul Ingram Micro România (RRC), furnizorul global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, din cadrul Internet & Mobile World 2017, eveniment ce se derulează în zilele de 4 și 5 octombrie la Romexpo. Ingram Micro România (RRC) este distribuitor al gamei de echipamente TP-Link, destinate canalului de parteneri B2B care deservesc clienți companii, din luna august a acestui an.

Switch-ul T3700G-52TQ utilizează protocoale de rutare Layer 3 pentru crearea unei rețele scalabile, asigură transferuri de date de până la 1408Gbps, redundanță ridicată datorită tehnologiei True Physical Stacking, care permite conectarea fizică a până la 8 echipamente și LACP. Porturile uplink Ethernet de 10Gbps permit transferuri ultra-rapide de volume foarte mari de date în infrastructurile rețelelor foarte mari și foarte aglomerate, iar unitatea de alimentare detașabilă plus unitatea de alimentare opțională maximizează timpul de funcționare fără întreruperi pentru switch-ul T3700G-52TQ.

T3700G-52TQ se integrează ușor în orice rețea și oferă acces la Internet prin asociere cu switch-uri cu management L2. Produsul se poate utiliza în NOC (Network Operation Center), Network BackBone etc. dar și în arii de business care dispun de o gamă largă de clienți și trafic ridicat.

Funcțiile PIM-SM/PIM-DM/IGMP facilitează procesul de implementare video, iar portul de consolă Micro-USB și portul de administrare out-of-band asigură multiple opțiuni de gestionare. Mai mult, T3700G-52TQ dispune de un port USB 2.0 care facilitează importarea fișierelor și ajută la restaurarea configurațiilor, reprezentând o soluție sigură și rentabilă pentru rețelele enterprise, de campus și ISP.

Produsul va fi disponibil pentru vânzare în magazinele partenere la prețul recomandat de 11.669.99 lei cu TVA inclus, de luna aceasta. Un video de unboxing și configurare a produsului poate fi vizionat aici.

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

TP-Link s-a clasat pe a doua poziție (după nr. de porturi) pe segmentul switch-urilor Ethernet vândute în 2016, conform studiului Worldwide Quarterly Ethernet Switch Tracker 2016Q4 realizat de compania de cercetare IDC.

 

* Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q1 2017.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul http://www.tp-link.ro sau urmăriți-ne pe:

Facebook: facebook.com/TPLinkRomania/  

YouTube: https://www.youtube.com/TPLinkRomania

 

Despre Ingram Micro Romania (RRC)

Ingram Micro Romania (RRC), parte din Ingram Micro Inc., este distribuitor cu valoare adăugată de tehnologie din arii precum: infrastructură, networking și comunicație, DC-POS, securitate și cloud. Compania activează pe piața de distribuție din Romania din 2012 sub numele de RRC TECH DISTRIBUTION și, din 2016 reprezintă cel mai mare distribuitor la nivel global cu prezență în Romania. Ingram Micro le oferă partenerilor săi soluții ale unor branduri de top și un spectru complex de servicii cu valoare adăugată, precum: traininguri, certificări, pre-configurări de produse, construire de soluții, programe de sprijin financiar, suport de vânzări și marketing.