.

TotalSoft a finalizat implementarea sistemului Charisma ERP în subsidiarele Deutsche Leasing din SUA și Canada. “Suntem bucuroși să finalizăm implementarea pe o piață internațională importantă pentru clientul nostru, Deutsche Leasing. Software-ul ales este un produs standardizat, unificat și flexibil, care ajută la eficientizarea resurselor, la îmbunătățirea profitabilității și operațiunilor și la menținerea satisfacției clienților. Dorim ca mai departe să consolidăm parteneriatul nostru strategic pe termen lung, pe măsură ce continuăm implementarea în celelalte țări unde Deutsche Leasing este prezentă”, precizează Laurențiu Mavrodin (foto), Charisma Financial Services Implementation Manager, TotalSoft.
 
Deutsche Leasing AG a ales Charisma în 2014, în urma unui proces riguros de analiză, ca soluție standard de grup, pentru a fi implementată în 22 de țări la nivel mondial. 
 
Până în prezent, pe lângă SUA și Canada, implementarea în subsidiarele Deutsche Leasing a fost finalizată cu succes și în Austria, Spania, Portugalia, Ungaria, Polonia și Franța, actualmente fiind în curs de finalizare în Slovacia, Cehia, România și China.
 
Deutsche Leasing a optat pentru o infrastructură software ce are la bază sistemul Charisma ERP alături de o serie de aplicații complementare, precum managementul documentelor, BI, Alerter, self-service și web-leasing. Soluția susține întregul ciclu de viață  al unui contract de leasing  – de la ofertarea inițială, până la finalizarea contractului, inclusiv remarchetarea activului. 
 
TotalSoft este lider de piață pe segmentul ERP și unul dintre puținii furnizori de servicii end-to-end din România, precum și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Charisma ERP s-a impus în nouă verticale de business: servicii financiare, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.
 
TotalSoft a fost achiziționată în toamna anului trecut de Logo Yazılım A.Ş. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.
 
 
Despre TotalSoft
 
TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori regionali de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) și unul dintre jucătorii de top la nivel mondial pe parte de soluții financiare și de leasing. În prezent, TotalSoft are o echipă de 440 de specialiști și proiecte în 46 de țări, pe patru continente. 
 
TotalSoft face parte din Logo Yazılım A.Ş (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia. Cu o experiență de peste 30 de ani, Logo este una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluții și servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri. Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari.
 
 
Despre Deutsche Leasing AG
 
Deutsche Leasing AG a fost fondată în 1962 în Germania. Compania este un partener pentru companiile germane de dimensiuni medii, oferind o gamă largă de soluții de finanțare pentru investiții (finanțarea activelor), precum și servicii suplimentare (servicii pentru active).
 
Activitatea sa de bază constă în furnizarea de soluții de leasing pentru mașini, vehicule și sisteme informatice. Cu timpul, Deutsche Leasing s-a transformat într-un furnizor de servicii complete care oferă soluții de finanțare în domeniile imobiliar, transport și energie. Prin intermediul rețelei sale internaționale, Deutsche Leasing oferă finanțare partenerilor săi globali și sprijină companiile germane cu investiții străine.
 
Deutsche Leasing AG se numără printre cei mai importanți furnizori de leasing din Europa, iar rețeaua sa internațională cuprinde 22 de țări, pe lângă Germania.