.

Dezvoltatorul Nordeus a anunțat că popularul joc de sport Top Eleven a depăşit 100 de milioane de utilizatori înregistrați. Această performanță face din acest joc de tip football manager, disponibil exclusiv pentru dispozitive mobile, cel mai popular joc mobil de sport din lume. În fiecare lună, peste 10 milioane de jucători își pun la încercare abilitățile de manager de fotbal prin intermediul jocului. Zilnic, peste 4 milioane de jucători se conectează la Top Eleven, pentru a-și administra cluburile și pentru a-și provoca prietenii la meciuri amicale sau la campionate. Dacă i-am reuni pe toți jucătorii Top Eleven din lume, promovat cu ajutorul lui Jose Mourinho, manager-ul FC Chelsea, aceștia ar putea forma a 13-a cea mai mare țară din lume. Fiecare utilizator are același scop: să-și crească clubul virtual până reușește să ajungă cel mai bun manager de fotbal din lumea jocului. „De la dezvoltarea primului joc Top Eleven în 2010, oameni din întreaga lume au fost atrași în această lume intrigantă a management-ului unui club de fotbal”, precizează Branko Milutinovic, CEO al Nordeus. „Jucătorii sunt încântați să-și înființeze propriul club, pe care apoi să-l dezvolte până ajung în vârful clasamentului. Cei 100 de milioane de fani din toată lumea sunt cea mai bună dovadă în acest sens. Este foarte rar ca un joc să-și continue evoluția într-un asemenea ritm la cinci ani de la publicare. Nu doar că am reușit să păstrăm comunitatea loială a fanilor de la început, dar am reușit să atragem zeci de mii de noi jucători. Vom sărbători această realizare în cadrul jocului, mulțumindu-le tuturor jucătorilor care ne sunt alături. Atingerea acestui prag în preajma aniversării de cinci ani de existență Nordeus, îl face și mai important pentru noi.”     

Concomitent, dezvoltatorul jocului Nordeus se pregătește să-și serbeze cea de-a cincea aniversare. Având sediul în Serbia, compania a dezvoltat primul joc Top Eleven în 2010. De atunci compania s-a dezvoltat repede, ajungând unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de jocuri din lume, având peste 170 de angajați în cinci țări.     

Toți jucătorii vor fi răsplătiți pe perioada celebrării aniversării cu uniforme și sigle de club speciale.

Detalii despre Top Eleven:

Top Eleven are jucători din fiecare țară a lumii

Dacă toți jucătorii Top Eleven ar trăi în aceeași țară, aceasta ar fi a 13 cea mai mare țară din lume

Top Eleven a introdus în premieră experiența de gaming cross platform, care permite jucătorilor să-și schimbe dispozitivul fără să piardă progresul din joc
Top Eleven este disponibil în mod gratuit pe iOS şi pe Android.

Despre Top Eleven 2015

Lansat în 2010, Top Eleven a devenit în timp record cel mai popular joc de sport din lume, având peste 100 de milioane de utilizatori înregistrați, peste 10 milioane de jucători activi la nivel de lună și peste 4 milioane de jucători în fiecare zi*. Jocul este dezvoltat de Nordeus, companie câștigătoare a mai multe premii cu sediul în Belgrad, Serbia.
   
José Mourinho este ambasadorul oficial al Top Eleven 2015.
Jocul poate fi descărcat gratuit din Apple Store și din Google Play Store.
Pentru mai multe informații despre joc vizitaţi www.topeleven.com sau urmăriţi pe Twitter @topeleven.
*Informaţii conform Appstats pe baza numărului de utilizatori active zilnic pe Facebook.

Despre Nordeus

Nordeus este o companie europeană care activează în domeniul tehnologiei și a zonei de dezvoltare a jocurilor video. De numele acesteia se leagă franșize ca Top Eleven, cel mai popular joc video social sportiv din lume. Misiunea Nordeus este să ofere o experienţă de gaming impecabilă milioanelor de jucători, indiferent de platforma preferată. Jocurile gratuite pe care dezvoltatorul le publică îmbină armonios inovaţia tehnologică cu un gameplay atractiv. Cu studiouri în Dublin, San Francisco, Belgrad şi Skopje, Nordeus are peste 150 de angajaţi.