.

TBI Bank, prin subsidiara TBI Leasing, și NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România, lansează soluţia Merchant Cash Advance (MCA), prin care comercianții online pot obține finanțare de până la 85% din încasările viitoare estimate pentru o perioadă de până la 12 luni, în baza istoricului de încasări prin NETOPIA Payments din ultimul an.
 
Mechant Cash Advance este o soluție complet digitală de finanțare care oferă acces simplu și rapid la resurse financiare antreprenorilor din domeniul comerțului online. 
 
Magazinele online care utilizează soluțiile NETOPIA Payments pot obține finanțare în lei de la TBI Leasing, iar procesul de accesare a finanțării presupune un minimum de documente, fără a fi necesare garanții suplimentare. Aprobarea are loc în aceeași zi, iar banii sunt transferați în contul bancar al comerciantului, rambursarea finanțării fiind complet automatizată. 
 
„Merchant Cash Advance este încă un exemplu de soluție personalizată, de ultimă generație, oferită de TBI Bank. Produsul se adaptează perfect la necesitățile comercianților online din România, oricând și ori de câte ori au nevoie de finanțare. Cum totul se mișcă foarte rapid în business, acest produs ajută antreprenorii să profite de oportunitățile de creștere care apar prin noi canale din sfera digitală”, spune Alexandru Cosma, Director Business Banking Sales and Products în cadrul TBI Bank. 
 
„Prin implementarea soluției Merchant Cash Advance sprijinim activ comercianții online care au ales să utilizeze serviciile NETOPIA Payments. Aceștia au de acum la dispoziție o alternativă simplă și rapidă de finanțare ce răspunde nevoilor cu care se confruntă zilnic, pentru a-și dezvolta afacerea într-o piață din ce în ce mai competitivă”, a declarat Antonio Eram, CEO și co-fondator NETOPIA Payments.
 
 
TBI Bank operează în Bulgaria, România și Germania, ca parte a 4finance, lider în creditarea digitală. Cu o rețea de parteneri care numără peste 5.000 de puncte de vânzare, TBI Bank deservește peste 1,4 milioane de clienți. Fondată în 2002, TBI Leasing este o subsidiară a TBI Bank. 
NETOPIA Payments este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească. În prezent, peste 8.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.
 
Sursa: COMUNIC@ȚII Mobile