.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a lansat Sword Art Online: Integral Factor, atât în cadrul App Store pentru iOS, cât și Google Play pentru Android. Sword Art Online: Integral Factor include noi povești exclusive, noi personaje și monștri, dar și eroi bine cunoscuți precum Kirito și Asuna. Pentru a sărbători lansarea, toți jucătorii care descarcă Sword Art Online: Integral Factor până pe 9 mai vor primi cadou 2500 de Arcana Gems, două tipuri de timbre în cadrul jocului, avatare originale și un Asuna Skill Record de 4 stele.
 
Desfășurat în lumea virtuală a Sword Art Online, jucătorii vor concura pentru a scăpa din jocul letal, devenind eroii întregului ținut. În Sword Art Online: Integral Factor, jucătorii vor intra în pielea unuia dintre jucătorii prinși în capcană, trebuind să formeze echipă cu noul lor partener Koharu, pentru a elimina monștri puternici, a rezolva misiuni dificile și a cuceri întregul Aincrad.
 
 
Fanii benzilor desenate Sword Art Online, se vor bucura de o ediție prolog specială care prezintă noul protagonist din Sword Art Online: Integral Factor alături de partenerul său, Koharu, explicând și legătura dintre cei doi. Acest prolog este disponibil acum în mod gratuit pe pagina oficială a Sword Art Online: Integral Factor.