.

Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene a luat decizia de a pune pe o platformă comună website-urile pe care le gestionează. Acum, fiecare website folosește o tehnologie proprie: Drupal, Documentum, ColdFusion etc. Liferay a fost aleasă ca platformă pentru Portalul Oficiului pentru Publicații, punctul unic de intrare pentru tot conținutul gestionat de acesta. Tehnologia Liferay va oferi site-urilor existente un mediu comun de dezvoltare, precum și diferite servicii standardizate (de căutare, autentificare etc). ”Criteriile de selecție au fost foarte exigente, dar noi am reușit să îndeplinim toate cerințele. Experții noștri au deja o experiență valoroasă în proiecte cu Oficiul pentru Publicații, instituție care oferă acces liber la informații membrilor Uniunii Europene. Ne bucurăm să putem contribui la asigurarea unei experiențe plăcute pentru vizitatorii site-urilor gestionate de Oficiul pentru Publicații”, precizează Ștefan Morcov (foto), coordonator proiect, vicepreședinte SIVECO România.
 
SIVECO Romania in parteneriat cu Intrasoft vor asigura servicii de dezvoltare si mentenanta pentru website-urile Oficiului pentru Publicatii al Uniunii Europene, in cadrul unui contract care se va derula in urmatorii 4 ani.  Contractul prevede furnizarea de "Servicii de dezvoltare, intretinere si consultanta pentru site-urile web bazate pe tehnologia Liferay si SPARQL, inclusiv toate adaptarile necesare".
 
Oficiul pentru Publicatii al Uniunii Europene asigura publicarea materialelor institutiilor Uniunii Europene. Oficiul ofera o serie de servicii on-line care permit accesul liber la informatii privind legislatia UE (EUR-Lex), publicatiile UE (EU Bookshop), contractele de achizitii publice ale UE (TED), cercetarea si dezvoltarea in UE (CORDIS ), Anuarul Oficial al Uniunii Europene (WhoIsWho).

Aceasta noua colaborare a SIVECO cu Oficiul pentru Publicatii al Uniunii Europene vine in continuarea unor proiecte la fel de importante – dezvoltarea portalului de cercetare CORDIS, in 2009, si a Portalului Comun, un proiect independent dezvoltat in cadrul unui contract distinct demarat in 2013.
 
SIVECO Romania ofera in mod constant servicii informatice institutiilor  Uniunii Europene inca din 2009. Printre beneficiari – in afara Oficiului pentru Publicatii - se numara Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei, Agentia Executiva pentru Sanatate si Consumatori si Directia Generala Sanatate si Consumatori, Eurostat - Institutul de Statistica al Uniunii Europene, Oficiul de cooperare EuropeAid, Banca Europeana de Investitii. Serviciile furnizate de SIVECO privesc dezvoltarea de sisteme financiare, management de documente si continut, aplicatii administrative, sisteme informatice geografice (GIS), portaluri web, sisteme eLearning.