.

Fostul membru fondator al formației Pink Floyd, Roger Waters, va lansa pe 2 iunie un nou album solo, primul după un sfert de secol, informează AFP citând un anunț publicat recent de casa de discuri Columbia (Sony Music). Intitulat "Is This The Life We Really Want?", albumul cuprinde douăsprezece piese, descrise de casa de discuri drept "un comentariu inflexibil asupra lumii moderne și a vremurilor incerte", precizează Agerpres. Noul produs de studio al autorului, compozitorului și interpretului în vârstă de 73 de ani, se înscrie în linia "Animals" și "The Wall'', albume legendare ale grupului Pink Floyd, lansate în anii '70, și apare după o pauză de 25 de ani de la cel mai recent disc solo al său, "Amused to Death" (1992).
 
Produs și mixat de Nigel Godrich, care a colaborat, printre alții, cu Radiohead, Paul McCartney și U2, albumul conține piese cu titluri evocatoare: "The Last Refugee", "Broken Bones", "Part of Me Died".
 
Roger Waters urmează să urce pe scenă la 26 mai, în Kansas City (Missouri), prima dată inclusă în turneul nord-american ce cuprinde aproximativ cincizeci de spectacole, inclusiv trei show-uri în Los Angeles (20, 21 și 27 iunie) și două în New York (la 11 și 12 septembrie), și se încheie la 28 octombrie la Vancouver, precizează sursa citată.
 
Noul album poate fi precomandat potrivit Rockcellar Magazine. Primul single de pe acesta, intitulat "Smell the Roses", poate fi ascultat online.
 

Popoviciu: RCS&RDS se pregateste pentru 5G. Nu e doar un upgrade de retea, ci un intreg ecosistem

Digi Mobil lanseaza serviciile Voce 4G (Volte) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Decebal Fagadau: Constanta inaugureaza un prim proiect pilot smart city

Majoros, CEO Telekom: Ne pare rau ca am castigat proiectul RoNET, ne aduce pierderi financiare

Ovidiu Ghiman, Telekom: De 8 luni, proiectul RoNET este blocat. MCSI nu face receptia lucrarilor.

Primul demo live 5G din Romania si Europa de Sud-Est - Telekom Romania & Ericsson

5G will allow Industrial Internet development

Orange aniverseaza 20 de ani in Romania, pregateste 5G si lanseaza Orange Fab pentru startup-uri

Q&A dupa demonstratia Orange Romania 5G