.

„Caravana IT” este un proiect inițiat de DB Global Technology în octombrie 2017 cu scopul de a oferi informații despre ce înseamnă a lucra în Fintech tinerilor liceeni din toată țara. Specialiștii DB Global Technology au străbătut țara, timp de nouă luni, vorbind cu peste 700 de liceeni din Brașov, Constanța, Focșani, Satu Mare, Târgoviște, Alba Iulia, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Craiova. „Proiectul „Caravana IT” este unic prin anvergura sa și are ca scop principal informarea elevilor de liceu cu privire la ceea ce înseamnă să lucrezi în IT în ziua de azi. Suntem încântați de rezultatele acestei campanii prin care am oferit generației tinere detalii despre oportunitățile din această industrie, pregătirea necesară și modul în care dezvoltarea IT ne schimbă viitorul”, precizează Marian Popa, Director General DB Global Technology. 
 
 
După încheierea cu succes a primei ediții, elevii de liceu vor reîntâlni „Caravana IT” în debutul noului an școlar. După vacanța de vară, „Caravana IT” va porni din nou prin țară și își propune să viziteze orașe și licee noi. DB Global Technology dorește să transforme acest proiect într-o constantă a sistemului liceal din România, ajutând elevii pasionați de universul IT să fie cât mai bine informați și pregătiți pentru viitoarea carieră. 
 
 
„Cei 20 de specialiști, angajați ai DB Global Technology, au discutat cu o audiență formată din adolescenți din diferite orașe despre viitorul sectorului Fintech și au abordat aspecte inedite precum: relația dintre IT și artă & călătorii, cum arată o săptămână din viața unui analist, ce e cool în IT”, precizează Ion Moldoveanu, coordonatorul acestui proiect.