.

După succesul de anul trecut, PayPal Battle Hack – care a atras peste 2000 de participanți din întreaga lume în 2013 – începe din nou anul acesta, Polonia fiind una dintre țările participante la competiție. Orașele unde are loc anul acesta PayPal Battle Hack sunt: Tel Aviv (Israel), Miami, San Francisco, Chicago, și Boston (Statele Unite), Toronto (Canada) și Berlin (Germania). Battle Hack Varșovia va fi primul eveniment PayPal dedicat programatorilor care este găzduit de Polonia. 
 
Battle Hack Varșovia – Participare gratuită 
 
La PayPal Battle Hack – unul dintre cele mai importante evenimente din lume dedicate programatorilor -, programatorii au misiunea de a construi aplicații care încorporează PayPal API ori kiturile pentru programatori (SDKs) Braintree sau Venmo Mobile și de a rezolva o problemă existentă pe plan local la alegere, prin intermediul unor coduri extraordinare și creative. Nu există limitări în ceea ce privește topicurile care pot fi abordate, iar participarea este gratuită!
 
Varșovia – a cincea oprire în maratonul de 100 000 de dolari 
 
Câștigătorul Battle Hack Varșovia – eveniment care va avea loc la Fort Sokolnickiego Stefana Czarnieckiego 51 în perioada 12-13 iulie 2014 – va primi Axa Vikingilor și va concura, în calitate de “Cel mai bun programator din Polonia”, alături de câștigătorii din celelalte țări în cadrul finalei din San Jose (California, Statele Unite). La finalul competiției, locul al doilea va fi premiat cu un PS4, în timp ce al treilea clasat va primi un premiu surpriză în valoare de 100 de dolari.
 
*Vizitați https://2014.battlehack.org/ pentru a vă înscrie gratuit în competiție, pentru a intra în contact cu echipa PayPal și pentru informații suplimentare