.

Plantronics anunță un parteneriat cu Dolby Laboratories Inc., prin care oferă gamerilor acces la tehnologia audio Dolby Atmos®, care intensifică simțurile jucătorului și experiența de gaming. Într-un salt revoluționar de la sunetul surround, căștile Plantronics RIG 400LX, RIG 600LX și RIG 800LX vor veni la  pachet cu o serie de coduri care vor permite utilizatorului final să activeze Dolby Atmos  pentru căști, fără costuri suplimentare, pe consola Xbox One sau pe PC cu Windows 10, pentru a beneficia de un sunet puternic, în mișcare, care se deplasează în jurul și de asupra gamerului, cu o precizie și un realism sporit. "De când am dezvoltat primele căști modulare de gaming concepute pentru jucătorul competitiv, ne-am propus să explorăm cum poate componenta audio să îmbunătățească performanța în gaming, fie că aduce jucătorii mai aproape unul de altul sau chiar în centrul acțiunii", precizează Jack Reynolds, director divizia de Gaming, Plantronics . "Credem că jucătorii care investesc in grafică de ultimă generație merită un sunet pe măsură, iar misiunea asumată a Dolby de a transforma divertismentul poziționează acest sistem drept partenerul perfect care să creeze acea experiență nouă."
 
Dolby Atmos oferă jucătorilor o precizie spațială avansată, schimbând modul în care dezvoltatorii gestionează sunetul din joc. În loc să împingă sunetul aplatizat prin intermediul canalelor stereo 2D, Dolby Atmos oferă jucătorilor datele complete ale mediul înconjurător, prin tratarea elementelor audio ca entități individuale, care se mișcă realist în jurul lor. Prin căștile Plantronics RIG dotate cu tehnologie Dolby Atmos, jucătorii pot auzi semnalele audio provenite din partea din față, spate, deasupra și dedesubt.
 
 
"Cu Dolby Atmos, gamerii pot identifica mai ușor elementele audio individuale din mediul lor, respectiv sursa lor", precizează Spencer Hooks, Director, Games, în cadrul Dolby. "Am văzut colaborarea cu Plantronics drept o oportunitate enormă de a oferi jucătorilor o experiență mai intimă și precisă a lumii digitale din jurul lor".
 
 
În afara integrării tehnologiei Dolby Atmos, noile modele RIG 400LX, RIG 600LX și RIG 800LX wireless oferă o construcție ușoară, un design versatil, izolarea sunetului și accesarea facilă a comenzilor audio, elemente care definesc familia de produse RIG. 
 
 
Despre Plantronics:
 
Plantronics este prezent în România din anii 1990 prin intermediul unui parteneriat de lungă durată cu distribuitorul local ABN Systems. 
 
 

Popoviciu: RCS&RDS se pregateste pentru 5G. Nu e doar un upgrade de retea, ci un intreg ecosistem

Digi Mobil lanseaza serviciile Voce 4G (Volte) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Decebal Fagadau: Constanta inaugureaza un prim proiect pilot smart city

Majoros, CEO Telekom: Ne pare rau ca am castigat proiectul RoNET, ne aduce pierderi financiare

Ovidiu Ghiman, Telekom: De 8 luni, proiectul RoNET este blocat. MCSI nu face receptia lucrarilor.

Primul demo live 5G din Romania si Europa de Sud-Est - Telekom Romania & Ericsson

5G will allow Industrial Internet development

Orange aniverseaza 20 de ani in Romania, pregateste 5G si lanseaza Orange Fab pentru startup-uri

Q&A dupa demonstratia Orange Romania 5G