.

Keysight Technologies, Inc. anunță că Ixia Solutions Group și Innovium, una dintre cele mai mari companii care livrează soluții de rețea pentru centre de date, colaborează pentru a atinge 12,8 Tbps la viteze de la 100GbE la 400GbE pe seria de switch-uri TERALYNXTM de la Innovium, concepute pentru centrele de date de mari dimensiuni. „Keysight continuă să fie liderul pieței în ceea ce privește soluții de validare cu performanță demonstrată cum este modulul K400”, precizează Sunil Kalidindi, Vice President of Product Management la Ixia Solutions Group. „Companii precum Innovium au nevoie de testele și tehnologia noastră de măsurare pentru a se asigura că oferă clienților soluții care funcționează. Suntem mândri că lucrăm împreună cu Innovium la acest proiect revoluționar pentru a valida performanța de 12,8Tbps.”
 
Linia de produse TERALYNXTM de la Innovium constă în switch-uri Ethernet din silicon scalabile care oferă capacitate sporită de analiză de date, programabilitate și buffering. TERALYNX este una dintre cele mai bune linii de switch-uri single-chip care oferă performanță de 12,8 Tbps, precum și tunelare robustă, programabilitatea vitezei de transmitere a datelor și cea mai scăzută latență din clasa lor. TERALYNX include suport pentru standarde 10/25/40/50/100/200/400GE ce pot fi configurate să livreze 128 de porturi de 100GbE, 64 de porturi de 200GbE sau 32 de porturi de 400GbE într-un singur dispozitiv. 
 
 
„Ne bucurăm că putem livra performanță de 12,8 Tbps pe switch-urile TERALYNX folosind soluția 400GE de la Keysight”, precizează Amit Sanyal, Vice President of Product Management and Marketing la Innovium. „Atingerea acestei performanțe la viteze de până la 400GE este importantă, pentru că lucrăm cu clienți, furnizori de sisteme și parteneri care interconectează ecosisteme prin fibră de cupru și fibră optică pentru a integra cu succes soluții bazate pe TERALYNX.”
 
Soluția de validare K400 400GE de la Ixia Solutions Group permite generare de trafic la viteza completă de transfer a datelor, inclusiv transmiterea, recepționarea și capturarea, corectarea erorilor și funcționalitatea testării ratei de eroare a biților între 64B și 14,000B și acoperirea emulării protocolului de rutare pentru Layer 2/3. Acest lucru verifică îndeplinirea de către soluțiile 400GE a performanțelor, cerințelor de scalabilitate și calitate impuse de industrie. Sistemul de testare K400 facilitează teste de stres, dezvoltare hardware/ASIC, calificare optică și a cablurilor, interoperabilitate și testare funcțională.