.

Mercedes-AMG Petronas Motorsport a câștigat cea de-a 75-a victorie la Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite și odată cu aceasta, a patra participare consecutivă la Campionatul FIA Formula One™ World Constructors. Cu trei curse câștigate la Campionatul din 2017, este al treilea titlu pe care Mercedes-AMG Petronas Motorsport îl obține, în parteneriat cu Epson. O săptămână mai târziu în Mexic, Lewis Hamilton a reușit să obțină al patrulea titlu mondial, respectiv al treilea de când face parte din echipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport.
 
Provocarea sezonului 2017 a fost amplificată de schimbările regulilor FIA. Obiectivul a fost acela de a mări viteza mașinilor, dar și de a schimba ordinea competițională. Câștigarea acestui al patrulea campionat mondial este o dovadă a efortului și a dedicării echipei pentru a oferi în mod repetat performanță. În timpul sezonului, această performanță de neegalat pe pistă l-a ajutat pe Lewis Hamilton să înregistreze un număr record de pole position-uri, învingând recordul anterior, de 68, al lui Michael Schumacher.
 
 
De la începutul parteneriatului în 2015, peste 130 de produse Epson au fost integrate în operațiunile de la sediul central din Brackley, Marea Britanie și de la cele 20 de piste de Formula OneTM din întreaga lume, ceea ce arată încrederea Mercedes-AMG Petronas Motorsports în produsele Epson atunci când viteza și fiabilitatea sunt cruciale.
 
 
În sezonul 2017, echipa a atins noi limite și în afara pistei cu modelul Mercedes-AMG F1 M08 EQ Power+, care a obținut o eficiență a conversiei de peste 50% în timpul testării dyno în Brixworth. Această etapă reflectă din nou viziunea comună a acestor două branduri renumite în lume de a asigura un mediu sustenabil. Pe pistă, Epson susține echipa cu mai multe imprimante Workforce Pro RIPS care sunt cu 95% mai eficiente din punct de vedere energetic decât imprimantele laser * și oferă posibilitatea alimentării cu energie a altor echipamente vitale în situațiile în care sursele de energie sunt limitate.