.

Oracle anunță integrarea platformei HCM Cloud de optimizare şi administrare a resurselor umane la nivelul companiei Ford Motor Company, în a cărei rețea internațională e prezentă și fabrica de la Craiova. Decizia a fost luată pentru a simplifica procesul de management al resurselor umane, dar și pentru a obține o viziune digitală asupra acestor activități. “Parteneriatul cu Ford Motor Company confirmă angajamentul nostru de livra soluții cloud moderne și unificate, menite să eficientizeze costurile, dar și să ofere o abordare strategică la nivelul activităților zilnice ale unei companii. Vom continua să fim alături de cei care aleg să folosească soluțiile Oracle, totul pentru a le facilita trecerea la următorul pas, cloud-ul”, precizează Gretchen Alarcon (foto), Vicepreședinte HCM Product Strategy, Oracle.
 
În mod tradițional, companiile utilizează numeroase platforme de administrare a activităților specifice resurselor umane, însă, la momentul actual, serviciile cloud modifică percepția decidenților asupra modului lucru, astfel că un număr din ce în ce mai mare de companii se află în căutarea celor mai bune servicii, ușor integrabile cu infrastructura existentă. Oracle HCM Cloud permite astfel utilizatorilor să încorporeze toate aspectele managementului resurselor umane la scară largă, precum și activitatea de raportare, totul la cele mai ridicate standarde de securitare. Mai mult, HCM Cloud integrează uneltele necesare urmăririi și analizării diverselor aspecte precum evidența salarială (doar la nivelul SUA), compensarea forței de muncă, managementul performanței și al obiectivelor, evaluarea angajaților, managementul succesiunii, inclusiv activitățile de recrutare și integrare în companie a noilor angajați. 
 
Pentru departamentul de resurse umane, în special la nivelul companiilor cu prezență globală, un portofoliu de informații centralizat, cu un grad de securitate informatică crescut și care să includă o analiză profundă a datelor este crucial pentru anticiparea nevoilor de recrutare și crearea unei strategii coerente.  
 
Prin soluțiile SaaS și PaaS oferite, Oracle a întâmpinat această nevoie și oferă o platformă unică pentru accesarea informațiilor despre angajați, crescând astfel eficiența financiară a departamentului de resurse umane prin scăderea timpului petrecut cu agregarea datelor și raportarea. 
 
Pentru a facilita integrarea soluțiilor cloud la nivelul acestei funcțiuni, Oracle pune la dispoziție programul Cloud Customer Connect dedicat clienților care vor să afle detalii suplimentare despre modul în care o astfel de schimbare poate avea un impact pozitiv la nivelul întregii companii. 
 
Despre Oracle 
 
Oracle oferă un pachet cuprinzător și complet integrat de aplicații Cloud și servicii de platformă.