.

Toshiba Europe GmbH a lansat Satellite Pro R50-B - un laptop de 39,6 cm (15,6") bogat în caracteristici și totuși cu un preț accesibil, conceput pentru utilizatorii din IMM-uri. Subțire, sigur și de încredere, acest laptop este optimizat pentru a satisface o gamă largă de cerințe mulțumită design-ului și a unor caracteristici alese cu grijă. "Am îmbunătățit noul Satellite Pro R50-B pentru ca utilizatorii de business să poată beneficia de mai mult", precizează Eric Cariou, Vicepreședinte, B2B PC, Lifestyle Products & Services Group la Toshiba Europe GmbH. "A fost conceput, creat și fabricat în laboratoarele Toshiba special pentru mediul de afaceri. Această dezvoltare dedicată înseamnă că suntem capabili să asigurăm satisfacerea nevoilor IMM-urilor din punct de vedere al mobilității, securității și al fiabilității,  pentru că am înțeles nevoia acestora de flexibilitate și libertate de mișcare. Avem atât de multă încredere în capabilitățile lui Satellite Pro R50-B încât l-am inclus și în programul nostru Reliability Guarantee."

Liniște sufletească
Toate elementele lui Satellite Pro R50-B au fost proiectate pentru a satisface nevoile IMM-urilor, incluzând asigurarea protecției laptopului, dar și a datelor stocate în acesta. R50-B a trecut cu brio o serie de testări "Highly Accelerated Life Tests (HALT)" realizate de institutul german TÜV Rheinland®. Simulând ciclul de viață al unui laptop și supunându-l la diferite niveluri de vibrație, căldură, impact accidental și presiune, aceste teste oferă certitudinea că Satellite Pro R50-B poate face față situațiilor nedorite. Pe lângă design-ul robust care previne îndoirea, Satellite Pro R50-B este un dispozitiv ce face față cu succes utilizării zilnice și de durată.

Pentru a proteja utilizatorii împotriva pierderii datelor, am inclus pe anumite modele hardware-ul de securitate "Trusted Platform Module" (TPM), pentru a ne asigura că datele de business sunt în siguranță pe unitatea de stocare internă. Protecția suplimentară a datelor este asigurată de senzorul HDD 3D care blochează hard disk-ul în cazul șocurilor, mișcărilor sau impactului. Pentru siguranță împotriva virușilor și a altor amenințări, este preinstalată o versiune test de 30 de zile a McAfee LiveSafe™.

Programul "Reliability Guarantee1" al Toshiba este valabil doar pentru anumite modele și oferă siguranță suplimentară prin oferirea unei reparații gratuite în primul an de la achiziționare, în cazul în care apare o problemă. În plus, clienții vor primi și banii inapoi.

Productivitate sporită
Satellite Pro R50-B este mai mult decât un laptop cu design subțire, stil și carcasă rezistentă. Tastatura cu keypad numeric ajută la creșterea productivității utilizatorului. Ecranul HD non-reflexiv permite utilizatorului să se concentreze pe conținutul de business la rezoluție high definition, fără a fi deranjat de reflexii ale luminii, să scrie e-mail-uri sau să creeze documente, indiferent de mediu.

Performanțe puternice în orice mediu
Esențial pentru cei cu un stil de viață încărcat și care se află în continuă mișcare între casă, birou și întâlniri, Satellite Pro R50-B are flexibilitatea, viteza și puterea de a trece de la o sarcină la alta, oriunde. Cu procesoare de până la a 4-a generație Intel®CoreTM i5 și grafică până la Intel® HD graphics 4400, Satellite Pro R50-B oferă performanță pentru a crește productivitatea și pentru a permite multi-tasking-ul fără efort între aplicații. Este prevăzut cu HDD de mare viteză pentru ca utilizatorii de business să își poată stoca și accesa fișierele în siguranță. În plus, cu o greutate de doar 2,3 kg, doar 24 mm grosime și echipat cu o baterie detașabilă cu durată mare de viață, utilizatorii au posibilitatea de a lucra de oriunde îi îndrumă afacerile.
 
Mai sigur și mai bine conectat
Satellite Pro R50-B vine cu o multitudine de opțiuni pentru o conectare rapidă la rețea sau la alte dispozitive. Pentru prezentări sau doar pentru a extinde spațiul de lucru pe un display extern, sunt incluse un port HDMI® și unul RGB, fără a mai fi nevoie de niciun adaptor. Utilizatorii dispun de toată flexibilitatea de care au nevoie pentru a se conecta la echipamente periferice și pentru a transfera date, mulțumită celor trei porturi USB, două dintre ele fiind USB 3.0 pentru transfer rapid de date, plus un slot SD, Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN sau wireless LAN, ce sunt toate încorporate pentru a oferi acces rapid la rețea.

Plus de confort și manevrabilitate
O gamă largă de accesorii și soluții opționale sunt disponibile pentru Satellite Pro R50-B, inclusiv stația de andocare universală3 Dynadock™ V3.0+, ce permite conectarea la mai multe echipamente periferice necesare utilizatorilor în mod uzual, cu ajutorul unui singur cablu. Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) este acum disponibil și permite utilizatorilor să supravegheze și să preia controlul asupra dispozitivelor IT, în timp real, prin intermediul unui browser web standard, fără a fi nevoie de investiții suplimentare în servere și programe de management dedicate - ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Toshiba Satellite Pro R50-B este disponibil acum în Europa.

Toshiba Satellite Pro R50-B:

Ecran: 39,6 cm (15,6”) 1366 x 768p HD, non-reflexiv
Procesoare: până la a 4-a generație Intel®CoreTM i5
Plăci grafice: până la Intel® HD 4400
Stocare: HDD cu capacitate de la 500 GB până la 1TB
Unitate optică: opțional DVD Super Multi Drive 9,5 mm
Memorie: până la 2 x 8 GB DDR3L (1600 MHz)

Conectivitate: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI®, 1 x RGB, 1 x SD slot, Intel® WiDiTM căști/microfon combo jack, Intel® Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n),

Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN
HD webcam
Sisteme de operare: Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 sau Windows 7 Professional
Securitate: senzor HDD 3D, Trusted Platform Module 1.2 , port de blocare KensingtonTM
Baterie: până la 7,5 ore
Culoare: Negru
Dimensiuni: 379 x 258 x 23,95 mm
Greutate: de la 2,3 kg

Despre Toshiba

Toshiba Corporation, companie aflată în topul Fortune Global 500, canalizează capabilități de clasă mondială în produse și sisteme electronice și electrice avansate în cinci domenii strategice de business: Energie & Infrastructură, Soluții Comunitare, Sisteme & Servicii de Sănătate, Dispozitive & Componente Electronice și Produse & Servicii Lifestyle. Ghidată de principiile The Basic Commitment of Toshiba Group, “Committed to People, Committed to the Future”, Toshiba promovează operațiunile globale cu privire la asigurarea “Growth Through Creativity and Innovation” (Creștere prin Creativitate și Inovație) și contribuie la crearea unei lumi în care oamenii de pretutindeni trăiesc într-o societate sigură și confortabilă.

Fondată în Tokyo în anul 1875, astăzi Toshiba se află în centrul unei rețele globale cu peste 590 companii consolidate, peste 200,000 angajați în toată lumea și vânzări anuale ce depășesc  6,5 trilioane yeni ($63 bilioane USD).

www.toshiba.co.jp/index.htm