.

Canon lansează o nouă imprimantă color, în format mare, pentru volume mari de imprimare, Océ ColorWave 9000, dedicată clienților din arhitectură, construcţii, inginerie și producție (AEC&M). ”Océ ColorWave 9000 are o tehnologie specializată pentru documente tehnice de mari dimensiuni, care oferă clienţilor productivitatea de care au nevoie pentru a rămâne competitivi pe piaţa AEC&M cu ritm intens. A fost dezvoltată pentru a fi o tehnologie indispensabilă pentru mediile care produc cantităţi ridicate de documente tehnice şi hărţi”, precizează Carel Raijmakers, Director, Industrial & Production Solutions, Imaging Supplies, AEC&M şi TDS, Canon Europe. ”Adevărata productivitate nu se măsoară prin viteza unei singure componente, ci prin traseul complet parcurs de la transmiterea sarcinii de lucru până la livrarea finală, lucru la care Océ ColorWave 9000 excelează în calitatea sa de soluţie completă. Programul său, modul de prelucrare a materialelor, interfaţa de utilizator şi unitatea de finisare au fost create ţinând cont de fluxul de lucru şi aplicaţiile utilizatorului final.”
 
Pentru aceste medii de lucru aflate permanent sub presiune, Océ ColorWave 9000 oferă randament maxim și flexibilitate, asigurând imprimarea eficientă pe un echipament color a documentelor tehnice de înaltă calitate, hărților SIG și a materialelor publicitare pe termen scurt. 
 
Océ ColorWave 9000 dispune de tehnologie cu jet de cerneală și capacitate de imprimare a materialelor de mari dimensiuni, permițând utilizatorilor să gestioneze un volum mare de lucru și să crească în mod semnificativ productivitatea imprimării materialelor în format mare. 
 
Imprimanta este dotată cu viteze de imprimare de până la 11.5 pagini A0 sau 16 pagini A1 pe minut, indiferent de conținutul imaginii, tipul de media sau dispozitivul de finisare, în timp ce numărul ciclurilor de întreținere este, de asemenea, redus. 
Cu o capacitate de șase role, schimbarea automată a rolelor și încărcare semiautomată a materialelor, Océ ColorWave 9000 este proiectată pentru a reduce la minimum timpul de prelucrare a materialelor, în timp ce înalta predictibilitate în cadrul fluxurilor de lucru pemite programarea ușoară și eficientă a sarcinilor de lucru.
 
Având cea mai mică dimensiune a picăturilor (1,2 picolitri) și cea mai mică acoperire cu cerneală de pe piață, Océ ColorWave 9000 reduce în mod semnificativ consumul de cerneală fără a compromite nivelul ridicat de calitate. Tehnologia cu jet de cerneală Océ Single Pass oferă o gamă largă de culori, realizând produse finale excelente în tonuri de gri și culori expresive pe o varietate de substraturi, inclusiv hârtie necretată de calitate mai slabă.  Pentru documentele tehnice, imprimanta oferă în mod constant precizie înaltă, claritate și detalii fine la o rezoluție de 1,600 x 1,600 dpi. 
 
Clienții pot alege dintr-o gamă de soluții pentru fluxurile de lucru, optimizate pentru Océ ColorWave 9000, inclusiv un flux de lucru productiv, pentru aplicații de tip CAD de mari dimensiuni, un controler POWERsync îmbunătățit de mare viteză și o gamă de alte soluții Océ care reflectă fluxurile de lucru specializate ale imprimării documentelor tehnice pentru îmbunătățirea experienței de utilizare. 
 
În combinaţie cu noul folder vârf de gamă Océ Professional 6011/6013, imprimanta Océ ColorWave 9000 oferă o soluţie completă şi extrem de productivă, cu opţiuni de pliere tip hartă şi pliere pe lungime pentru creşterea versatilităţii sistemului. 
 
Océ ColorWave 9000 va fi lansat în Europa în cadrul FESPA 2018 (Messe Berlin, 15-18 mai 2018, sala 3.2 stand A40/B40), unde va avea loc o demonstraţie cu noul Folder Océ Professional 6013, ceea ce va permite vizitatorilor să observe întreaga soluţie.