.

Canon Europe a lansat o nouă gamă de imprimante PIXMA cu jet de cerneală şi un scaner inteligent. Această gamă versatilă de imprimante şi scanere vă poate oferi suport complet atât pentru lucrul creativ de acasă, dar şi la birou. Deoarece acum echipamentele beneficiază de compatibilitate cu Amazon Alexa, folosiţi comenzi vocale precum “Alexa, porneşte imprimanta Canon” şi “imprimă o foaie de colorat1” pentru Amazon Echo sau alte dispozitive dotate cu tehnologie Alexa. De asemenea, prin activarea comenzilor vocale, utilizatorii pot confirma statusul imprimantei, de exemplu nivelul de cerneală disponibilă.
 
Imprimante Canon PIXMA cu jet de cerneală
 
Imprimanta Canon PIXMA TS8250 Series – Fotografii superbe cu ajutorul unui echipament multifuncţional cu şase cartuşe, cu conectivitate wireless
 
Canon PIXMA TS8250 Series este o imprimantă multifuncţională elegantă care oferă fotografii de înaltă calitate şi este perfectă pentru utilizare acasă sau la birou. Folosind şase cerneluri individuale, inclusiv Albastru foto şi cu conectivitate wireless, utilizatorii pot imprima cu uşurinţă fotografii fără margine excepţionale, la dimensiuni de până la A4. 
 
Această imprimantă cu jet de cerneală versatilă şi compactă asigură conectarea la PIXMA Cloud Link prin aplicaţia Canon PRINT (iOS/Android). 
 
Având imprimare la mare viteză, de până la 15 imagini mono pe minut (ipm) şi 10 ipm color, modelul PIXMA TS8250 Series poate imprima o fotografie de 10x15 cm, fără margini, în doar câteva secunde. De asemenea, imprimanta are două surse de alimentare cu hârtie, ceea ce conferă mai multă flexibilitate şi puteţi folosi cartuşe XL şi XXL opţionale,2 ajutându-vă să reduceţi costurile dar să imprimaţi mai mult. 
 
Ecranul tactil de 10,8 cm al modelului PIXMA TS8250 Series şi tava multifuncţională sunt caracteristici ideale pentru cei care îşi doresc să fie creativi. Abţipildurile pentru unghii vor fi, cu siguranţă, o sursă de distracţie continuă pentru adolescentele care doresc să îşi creeze propriile decoraţiuni pentru unghii cu ajutorul aplicaţiei Nail Sticker, disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android din noiembrie 2018.
 
Canon PIXMA TS6250 Series – O imprimantă multifuncţională compactă, conectată, ideală pentru familii
 
Această imprimantă multifuncţională vă ajută să lucraţi inteligent şi este ideală pentru utilizarea acasă. Canon PIXMA TS6250 Series este perfectă pentru păstrarea celor mai fine detalii ale unei fotografii şi pentru obţinerea de documente cu aspect profesional, datorită cernelii dedicate cu pigment negru, folosit în special pentru a păstra claritatea unui text de culoare neagră. Folosind conectivitate Wi-Fi, aplicaţia gratuită Canon PRINT (iOS/Android) permite controlarea imprimantei de la un dispozitiv inteligent, precum şi accesul la servicii de tip cloud prin intermediul PIXMA Cloud Link4  
 
Datorită ecranului tactil de 7,5 cm, modelul PIXMA TS6250 Series oferă o imprimare intuitivă şi poate porni imprimarea şi scanarea în doar câteva secunde. Folosind cinci cerneluri individuale, asigură imprimare faţă-verso automată şi imprimarea fotografiilor fără margini la dimensiuni de până la A4, oferind fotografii bogate în detalii, de calitate deosebită.
 
Canon PIXMA TR4550 Series – O imprimantă compactă şi multifuncţională pentru biroul de acasă
 
Compactă şi elegantă, această imprimantă multifuncţională poate copia, scana şi transmite prin fax documente de mai multe pagini cu ajutorul Alimentatorului automat de documente (ADF) pentru 20 de coli3. Oferind productivitate ridicată şi conectivitate wireless, Canon PIXMA TR4550 Series se încadrează perfect în orice birou de acasă. Dispozitivele compatibile cu Amazon Alexa pot fi conectate la PIXMA TR4550 Series şi permit utilizarea comenzilor vocale pentru imprimarea de liste şi şabloane sau pentru verificarea nivelului de cerneală sau a statusului imprimantei.
 
Pentru a optimiza eficienţa, puteţi folosi aplicaţia Canon PRINT pentru a imprima, scana sau copia fără a fi necesar să porniţi un calculator - este suficient un telefon inteligent. Dacă nu aveţi aplicaţia Canon PRINT, PIXMA TR4550 Series poate fi folosită cu AirPrint (iOS) sau Mopria (Android), iar atunci când nu aveţi acces la un router de internet, puteţi imprima totuşi folosind Wireless Direct. Conectivitatea la cloud4 permite documentelor să fie scanate în Google Drive şi Dropbox, printre altele, folosind PIXMA Cloud Link. Funcţia de copiere cărţi de identitate permite scanarea faţă-verso pe aceeaşi pagină a documentelor de identitate, pentru o procesare mai rapidă.
 
Scaner cu suport plat Canon CanoScan
 
Canon CanoScan LiDE 300 – Compact şi simplu de utilizat – un scaner ideal pentru acasă sau pentru birou
 
Subţire, compact şi cu un design elegant, Canon CanoScan LiDE 300 este un scaner uşor cu suport plat, pentru format A4, cu butoane EZ pentru utilizare simplă, fiind opţiunea perfectă atunci când doriţi să obţineţi imagini la rezoluţie înaltă acasă sau la birou.
 
Cu scanare extrem de clară şi la rezoluţii de până la 2,400x4,800 dpi, puteţi scana un document în doar câteva secunde (scanare A4 300 dpi în 10 secunde). CanoScan LiDE 300 poate fi mutat foarte uşor oriunde în casă sau în birou şi nu are nevoie de cablu de alimentare separat, ci poate fi conectat simplu la un calculator sau laptop cu ajutorul unui cablu USB. 
 
Cele patru butoane EZ facilitează scanarea în format PDF sau e-mail, cu posibilitatea de a copia sau iniţia scanarea automată fără a fi nevoie să parcurgeţi meniuri complexe.  În plus, Auto Document Fix şi Auto Photo Fix5 asigură recunoaşterea instantă a documentelor, ajutându-vă să economisiţi timpul şi să vă concentraţi pe sarcinile importante. 
 
Imprimantele Canon PIXMA TS8250 Series, PIXMA TS6250 Series, PIXMA MG3650S şi PIXMA TR4550 Series, precum şi scanerele CanoScan LiDE 400 şi CanoScan LiDE 300 vor fi disponibile din septembrie 2018, iar PIXMA TS9550 Series va fi disponibilă din noiembrie, 2018.