.

Plantronics a lansat recent noua serie de căşti audio de gaming RIG 500 PRO, create pentru a livra un sunet de înaltă fidelitate într-un design ultrauşor, pentru gameri cu adevărat competitivi. Căştile din seria RIG 500 PRO sunt primele din categoria lor care sunt dotate cu un exoschelet pentru cupele pentru urechi, cu o cameră interioară izolată acustic pentru a reduce distorsiunile, creând astfel soluţia audio ideală pentru platformele de gaming de înaltă rezoluţie din prezent. 
 
Driverele premium de 50 mm oferă un răspuns în frecvenţă extinsă iar materialul special al cupelor pentru urechi asigură acea combinaţie de reducere a zgomotului ambiental şi confort de care gamerii competitivi au nevoie în sesiunile lungi de joc. 
În plus, ediţiile pentru consolă vin la pachet cu RIG Game Audio Dial, un conector de 3,5 mm cu control al volumului integrat pentru telecomenzile de gaming wireless. Astfel, acum poţi umbla la volum, când joci pe consolă, direct de pe telecomanda jocului, fără să mai fie nevoie să o laşi din mână. Modelele pentru PC au potenţiometru încorporat. 
 
Seria RIG 500 PRO, disponibilă în versiuni pentru consolă şi PC, se bazează pe designul uşor şi modular al modelului RIG 500, dar cu dezvoltări performante precum: 
 
Drivere premium de 50 mm pentru o frecvenţă extinsă
 
Microfon cu funcţie de anulare a zgomotului ambiental, detaşabil, cu opţiune de oprire (mute)
 
Cabluri audio detaşabile care pot fi uşor schimbare sau înlocuite
 
Protecţii detaşabile pentru urechi, complet îmbrăcate în material pentru respirabilitate maximă, sau în material dual pentru o combinaţie echilibrată între confort şi izolare fonică de exterior
 
Camere acustice izolate pentru reducerea distorsiunilor
 
Control al volumului RIG Game Audio Dial uşor de folosit, pentru modelele compatibile cu Xbox One şi PS4
 
Slider încorporat pentru controlul volumului, pentru modelele compatibile PC
 
Posibilitatea de a beneficia de sunet tridimensional prin intermediul unui cod preplătit de activare a opţiunii Dolby Atmos for Headphones. 
 
Seria RIG 500 PRO pentru Xbox One, PlayStation 4 şi Windows 10 va fi disponibilă în România în curând.