AOC prezintă două noi monitoare Smart All-in-One, echipate cu sistemul de operare Android. Modele de 21.5" (54.6 cm) şi 23.6" (59.9 cm) din Seria 72 oferă o calitate superioară a imaginii, alături de un procesor puternic pentru o experienţă Android fără cusur. Navigarea pe Internet, jocurile sau orice tip de aplicaţie pot fi rulate direct pe ecranul monitorului, datorită sensibilității la atingere. Pentru că nu este necesară conectarea la PC, acest concept este potrivit atât pentru persoanele în vârstă, cât şi pentru copii sau pentru cei care doresc un set-up curat și ușor de utilizat pentru computerul lor. Utilizatorii de telefoane mobile care stochează fişierele în Cloud se vor bucura la rândul lor de posibilitățile monitoarelor mySmart. 
 
Cu diagonale de 21.5″ (54.6 cm) și 23,6" (59,9 cm), modelele din Seria 72 oferă o calitate superioară a imaginii, un procesor puternic pentru o experiență Android fără cusur și un set bogat de funcții pentru o soluţie All-in-One cu adevărat inteligentă. Monitoarele mySmart All-in-One sunt potrivite atât pentru divertisment, cât și ca soluție interactivă de afișaj în aeroporturi, bănci, lobby-uri de hotel, restaurante şi instituţii de învăţământ.
 
O soluţie completă Smart All-in-One
Modelele Full HD integrează un procesor quad-core de 1.6 Ghz din seria T33 NVIDIA® și rulează sistemul de operare Android. Datorită setării All-in-One, utilizatorii pot naviga pe Internet, se pot juca sau se pot bucura de conținut multimedia, fără a fi nevoie de un PC. Panoul IPS de ultimă generație cu control tactil permite folosirea noilor modele inclusiv ca tablete supradimensionate. AOC a echipat monitoarele All-in-One cu o memorie DDR3 de 2 GB, ce oferă puterea de calcul necesară pentru cea mai bună experiență Android. Memoria Flash de 8 GB oferă suficient spaţiu de stocare pentru documente, fotografii şi aplicaţii; dacă este necesar, aceasta poate fi extinsă prin intermediul unui slot pentru un card de memorie SDHD.
 
Monitoarele mySmart All-in-One pot fi conectate prin intermediul porturilor D-Sub şi HDMI. Modelele dispun de două porturi USB de un port micro USB, care permit USB-ului on-the-go să funcţioneze ca gazdă pentru dispozitivele compatibile, precum imprimante, camere foto sau stick-uri de memorie. Utilizatorii din mediul profesional se pot bucura de apeluri video de înaltă calitate, datorită microfonului încorporat, a boxelor de 2 watt şi a camerei web HD 720p. În plus, jack-ul de 3,5 mm permite conectarea surselor audio externe. Pentru acces la Internet, modelele dispun de un jack RJ45 și de modul WiFi. 
 
Ambele monitoare se bucură de un design minimalist, de culoare neagră, cu detalii argintii, și de un suport ce permite înclinarea la 12° la 55°, pentru un plus de confort.