.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a anunțat după prima sesiune de open beta a jocului Naruto to Boruto: SHINOBI STRIKER, desfășurat pe PlayStation4, noi detalii legate de gameplay și o nouă sesiune de open beta ce va avea loc la sfârșitul lunii iulie, începutul lunii august.
 
Noriaki Niino, producătorul Naruto to Boruto: SHINOBI STRIKER le-a mulțumit fanilor Naruto pentru reacții și a anunțat o nouă sesiune de open beta printr-un mesaj video. De asemenea, BANDAI NAMCO Entertainment Europe a dezvăluit noi detalii despre Naruto to Boruto: SHINOBI STRIKER. Astfel, jucătorii se pot aștepta la două noi personaje jucabile: Sarada și Mitsuki. Sarada este o alegere ideală pentru echipele de câte patru jucători, deoarece ea își poate vindeca coechipierii în timp ce atacă adversarii cu tehnica Uchiha Shuriken Jutsu Spring Storm. Mitsuki este un erou care se remarcă datorită stilului său defensiv: Sage Mode îi permite să-și îmbunătățească abilitățile, dar nu poate fi folosit simultan cu tehnicile Ninjutsu. Pe lângă cei doi eroi noi a fost anunțat și un maestru nou: Boruto. Îndrăgitul personaj va învăța jucătorii despre tehnicile Ninjutsu, inclusive cele secrete.
 
Anunțul s-a finalizat prin dezvăluirea unei arene noi, versiunea modernizată a Hidden Leaf Village. Acest spațiu de confruntare este recomandat în special novicilor, fiind ușor de învățat.
 
Naruto to Boruto: SHINOBI STRIKER  va fi lansat pe PlayStation4, Xbox One și PC în format digital prin intermediul STEAM și a altor distribuitori. Pentru mai multe informații despre jocurile publicate de BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați https://www.bandainamcoent.com, urmăriți pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU și canalul oficial de Twitter https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU.