.

Intracom Telecom a furnizat companiei Zakład Obsługi Systemu Monitoring m. Sf. Warszawy (ZOSM), responsabilă cu sistemul de servicii de de monitorizare din Varșovia - sistemele sale de acces și transmisiuni punct la punct precum și punct la multi-punct, de ultimă generație, pe unde radio, împreună cu sistemul de management asociat, pentru a răspunde nevoilor exigente de interconectare, necesare rețelei de supravegherea video a orașului Varșovia. "Intracom Telecom a investit în oferta de capabilități avansate ale rețelelelor cu microunde aplicabile sistemelor de securitate. Suntem încântați să colaborăm cu Xentia și ZOSM în Varșovia și așteptăm cu nerăbdare să contribuim cu produsele și serviciile noastre si cu ocazia altor proiecte critice viitoare", precizează John Tenidis (foto), Director de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless al Intracom Telecom.
 
Mai precis, Intracom Telecom, în parteneriat cu Xentia, un distribuitor de soluții și sisteme de supraveghere precum și acces și transmisiuni în bandă largă, a contribuit la renovarea și extensia graduală a rețelei ZOSM încă din anul 2015. Echipamentele radio de acces și transmisiuni (WiBAS-OSDR, OmniBAS și StreetNode) ale Intracom Telecom împreună cu sistemul de management corespunzător acestor echipamente (uni|MS), au permis crearea unei rețele de înaltă performanță și securitate, conectând 425 de camere video instalate în 18 districte ale Varșoviei. Această rețea furnizează un serviciu de supraveghere continuu pentru cele mai sensibile zone ale capitalei. 
 
"Suntem încântați că am selectat partenerii potriviți care adresează siguranța publica ca o prioritate de vârf și care ne-au ajutat să construim o rețea care asigura transmiterea evenimentelor infracționale în timp real, imbunatatind gradul de securitate fizică pentru cetățenii din orașul nostru. Exploatand portofoliul wireless SON integrat al Intracom Telecom precum și suportul implementării oferit de Xentia, am reușit să implementăm cu ușurință camerele de luat vederi în toate locațiile necesare", precizează Jacek Łukomski, șeful departamentului tehnic al ZOSM. 
 
ZOSM Varșovia a selectat echipamentele Intracom Telecom ca urmare a unei licitații publice, după o sesiune extensivă de testare a acestora din punct de vedere al capacității de suport și transport a traficului necesare camerelor IP de înaltă definiție, controlate de către cele 15 centre de supraveghere situate în centrele districtuale precum și comisariatele poliției. 
 
Echipamentele de acces și transmisiuni în unde radio ale Intracom Telecom oferă Poliției Metropolitane din Varșovia informații cu privire la infracțiunile și alte evenimente care apar în zonele acoperite de sistemul de supraveghere. Este demn de subliniat și faptul că echipamentele au fost instalate și utilizate pentru a acoperi nevoile de supraveghere și trafic de date ale ZOSM în timpul summitului NATO de la Varșovia din 2016.