.

Ingram Micro Distribution anunță semnarea parteneriatului cu Logitech prin intermediul căruia devine distribuitor oficial în România al echipamentelor periferice produse de compania elvețiană, recunoscute în întreaga lume pentru calitate, inovație și profesionalism. “Suntem încântați de noul parteneriat cu Ingram Micro Distribution. Resellerii și integratorii români vor avea astfel acces la o platformă completă și complexă care va livra, dincolo de produse, un întreg portofoliu de servicii pre și post vânzare, care împreună vor sta la baza unor proiecte solide și durabile, livrate într-o manieră profesionistă. Experiența Ingram ne va ajuta să dezvoltăm și mai bine businessul și va aduce valoarea adaugată de care avem nevoie pentru viitor”, precizează Alexandru Mazilu, Country Manager Logitech pentru România și Bulgaria.
 
Portofoliul de produse Logitech distribuit prin intermediul Ingram Micro include tastaturi, mouse, microfoane, căști, sisteme de boxe, accesorii pentru notebook și camere web. Pe lângă aceste produse, în rețeaua de distribuție Ingram Micro, se află și vârfurile de gamă Logitech G, care cuprinde produse dedicate gamingului, create pentru gameri pasionați, dar și pentru profesioniști din e-Sports și Ultimate Ears, o serie de boxe wireless portabile, rezistente la șocuri și la apă. 
 
“Logitech este una dintre cele mai inovatoare companii din lume, care și-a dedicat întreaga activitate înțelegerii modului în care utilizatorii folosesc dispozitivele digitale și a creat în baza acestor insight-uri produse care să ofere experiențe unice. Ingram Micro și-a asumat, la nivel global, o misiune similară față de consumatorii de tehnologie: “Realize the promise of technology”. De aceea, pe lângă potențialul și avantajele de business, parteneriatul cu Logitech pleacă de la cele mai bune premise, de la o viziune și valori comune”, precizează Gabriel Ciucu, Director General Ingram Micro Distribution.
 
Prin acest parteneriat, resellerii Logitech vor beneficia de întreaga infrastructură, experiență și suportul echipei Ingram Micro. Aceștia vor avea acces la cele mai noi tehnologii Logitech, vor beneficia de condiții financiare flexibile, asistență pre-sales și post-sales, suport tehnic de nivel înalt, training-uri, certificări și programe de marketing dedicate.