.

Huawei este unul din cei mai inovatori producători de smartphone-uri la nivel global, integrând în produsele sale cele mai noi tehnologii, însă, totodată, este compania care se străduiește să ofere tehnologiile momentului și în cazul produselor sale din gamele mid și entry. Un exemplu în acest sens îl reprezintă și noul Huawei Y7 Prime 2018, lansat recent în România, un telefon cu un design elegant și sofisticat, integrând un display FullView, care se remarcă și datorită performanțelor camerei foto și interfeței intuitive. Începând cu a doua jumătate a anului 2017, display-urile FullView au devenit rapid un aspect important în ceea ce privește design-ul smartphone-urilor. Ținând cont întotdeauna de dorințele consumatorilor, Huawei a introdus display-ul Huawei FullView pe flagship-uri emblematice precum Mate 10, atrăgând rapid consumatorii. De atunci, display-ul Huawei FullView a devenit standardul telefoanelor high-end oferite de Huawei.
 
Ceea ce e important însă este faptul că, anul acesta, Huawei a devenit primul producător care a introdus display-urile Huawei FullView și în rândul dispozitivelor entry-level. Astfel, display-ul HD+ de 5,99 inci al modelului Huawei Y7 Prime 2018, cu sticlă curbată 2,5D, se încadrează perfect în corpul compact de 5,5 inci, iar raportul de 18:9 permite afișarea a și mai mult conținut pe ecran.
 
Mai mult, experiența de fotografiere este esențială pentru Huawei, care a dorit să le ofere utilizatorilor Huawei Y7 Prime 2018 o experiență peste așteptări. Astfel, Huawei Y7 Prime 2018 este dotat cu o cameră frontală de 8MP cu blitz, care ajustează automat nivelul de luminozitate în condiții de iluminare scăzută. De asemenea, camera foto permite ajustarea manuală pentru a asigura fotografii frumoase și naturale. Dispozitivul dispune, de asemenea, de o cameră principală duală de 13MP+2MP, ce oferă efecte Bokeh cu o apertură largă, surprinzând fiecare moment în fotografii uimitoare.
 
 
De asemenea, Huawei Y7 Prime 2018 permite utilizatorilor refocalizarea după ce fotografia a fost realizată, pentru a produce portrete de calitate, cu detalii uimitoare. Camera principală este alcătuită din cinci lentile optice precise, pentru a capta cele mai fine detalii. În plus, camerele sunt echipate cu un filtru IR de sticlă albastră, pentru a crea cel mai bun portret cu un fundal perfect pe timpul nopții.
 
Huawei Y7 Prime 2018 integrează versiunea EMUI 8.0, bazată pe Android 8.0, pentru a oferi consumatorilor o experiență mai ușoară și mai convenabilă.
 
În plus, Huawei Y7 Prime 2018 suportă mai multe tipuri de deblocare, utilizatorii putând să aleagă între deblocarea prin recunoaștere facială sau deblocarea prin amprentă. Atunci când vine vorba de algoritmul de recunoaștere facială, dispozitivul poate detecta automat punctele feței și poate efectua o cartografiere precisă, permițând deblocarea telefonului într-o fracțiune de secundă. De asemenea, modelul Huawei Y7 Prime 2018 este dotat cu tehnologia Fingerprint 4.0, care permite utilizatorilor să deblocheze dispozitivul în mai puțin de 0,35 secunde, oferind o experiență mai bună în comparație cu alte modele din aceeași categorie.
 
Chiar dacă e un telefon din categoria entry-level, Huawei Y7 Prime 2018 excelează la toate capitolele: design, mai ales datorită display-ului FullView, performanțe foto și experiența de utilizare, oferindu-le utilizatorilor de toate vârstele nu unul, ci nenumărate motive pentru a-l alege.