.

Serviciul G-ticket de la Germanos Telecom România sărbătorește șase ani de la lansare și continuă să pună la dispoziție bilete la unele dintre cele mai așteptate evenimente precum concertele 30 Seconds to Mars și Hugh Laurie. Serviciul G-Ticket, furnizat de Germanos Telecom România, a fost lansat în mai 2008 și sărbătorește șase ani de când este disponibil în magazinele Germanos din întreaga țară. De-a lungul anilor, clienții au cumpărat bilete la unele dintre cele mai importante evenimente, concerte, piese de teatru sau festivaluri.

Pentru începutul verii, G-ticket oferă bilete la unele dintre cele mai așteptate concerte ale artiștilor internaționali. Astfel, iubitorii de muzică pot merge la concertul celor de la 30 Seconds to Mars (5 iulie, Romexpo), formația rock americană, al cărei solist este Jared Leto, care vine pentru prima oară în România ca parte a turneului mondial de promovare a celui mai recent album "Love, Lust, Faith and Dreams". Mai mult, Hugh Laurie with The Copper Bottom Band vor oferi un concert blues pe 12 iulie la Sala Palatului.

În iunie, fanii muzicii rock se pot bucura, de asemenea, de o serie de concerte ale unora dintre cele mai importante formații: concertul lui Billy Idol din București (Arenele Romane, 29 iunie) sau Cluj-Napoca (Cluj Arena, 30 iunie), sau spectacolul celor de la Jethro Tull (20 iunie, Sala Palatului, București). În această lună, seria de concerte continuă cu alte spectacole importante precum cel lui Bob Dylan (25 iunie, Sala Palatului) sau reprezentația Orquesta Buena Vista Social Club din turneul "Adios!", ultimul turneu al fomației ce va avea spectacolul final în toamnă, în Havana, Cuba.

Lunia iulie debutează cu Life in Color (12 iulie, plaja LOFT, Mamaia), cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, care vine pentru prima dată în România ca parte a turneului UNLEASH. De asemenea, G-ticket oferă bilete la concertele lui Julio Igleasias din Constanța (19 iulie, SummerLand Mamaia), Galați (20 iulie, Stadionul Siderurgistul) și București (22 iulie, Sala Palatului).

Detalii suplimentare despre evenimentele lunilor iunie și iulie, pentru care pot fi achiziționate bilete prin intermediul G-ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos din țară.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu peste 6 ani, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piața de ticketing a spectacolelor live și de entertainment - și, începând cu iunie 2013, cu bilete.ro – una dintre primele companii de profit de pe piața din România.

Popoviciu: RCS&RDS se pregateste pentru 5G. Nu e doar un upgrade de retea, ci un intreg ecosistem

Digi Mobil lanseaza serviciile Voce 4G (Volte) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Decebal Fagadau: Constanta inaugureaza un prim proiect pilot smart city

Majoros, CEO Telekom: Ne pare rau ca am castigat proiectul RoNET, ne aduce pierderi financiare

Ovidiu Ghiman, Telekom: De 8 luni, proiectul RoNET este blocat. MCSI nu face receptia lucrarilor.

Primul demo live 5G din Romania si Europa de Sud-Est - Telekom Romania & Ericsson

5G will allow Industrial Internet development

Orange aniverseaza 20 de ani in Romania, pregateste 5G si lanseaza Orange Fab pentru startup-uri

Q&A dupa demonstratia Orange Romania 5G