.

Lumea magică a lui Harry Potter capătă viață mai mult ca niciodată înainte, relatează Reuters, citată de Agerpres. Fanii cărților din serie pot zbura acum pe deasupra Școlii Hogwarts de vrăjitorie și a terenurilor de vâjthaț în cadrul unei experiențe digitale foarte incitante. Experiența Hogwarts a fost lansată pe site-ul fanilor Pottermore.com pe 1 septembrie, pentru a corespunde cu ziua când orfanul în vârstă de 11 ani, Harry Potter, a început cursurile la Școala Hogwarts în cartea lui J.K. Rowling din 1997, "Harry Potter și piatra filosofală".
 
Deși Școala Hogwarts a fost recreată de multe ori în filme, lucrări artistice și parcuri tematice, experiența digitală gratuită le permite fanilor să zboare prin exteriorul castelului, pe deasupra pădurii interzise și a colibei lui Hagrid și chiar a terenului de vâjthaț.
 
 
"Această nouă caracteristică a site-ului nostru reprezintă prima oportunitate pe care fanii o au de a explora faimoasa școală de vrăjitorie oriunde și oricând și în propriul lor ritm", precizează Henriette Stuart-Reckling, director global digital al Pottermore.
 
 
Cele șapte cărți despre Harry Potter ale lui J.K. Rowling s-au vândut în peste 400 de milioane de exemplare în întreaga lume și au fost ecranizate în opt filme ce au adus venituri de șapte miliarde de dolari.

DB Global Technology inaugureaza un hub tehnologic

A Bank Is A Technology Company – Kim Hammonds, COO Deutsche Bank