.

Ca urmare a recentelor modificări legislative anunțate în ceea ce privește Codul Fiscal, EuroGsm anunță că, începând cu 1 ianuarie 2018, va fi realizat transferul contribuțiilor aferente angajatorului în salariile brute ale tuturor angajaților companiei. „Știm că actualele modificări ale Codului Fiscal au generat nelămuriri și ne dorim, pe această cale, să le oferim toate asigurările angajaților noștri cât și potențialilor colaboratori că siguranța salariului lor nu va fi afectată de aceste măsuri. În continuare, suntem o companie ce pune accent pe transparență și pe calitatea serviciilor oferite și încercăm să le garantăm tuturor angajaților un mediu de lucru sigur și previzibil”, precizează Zoltan Halmai (foto), Director Comercial EuroGsm.
 
Astfel, în medie, salariile brute ale angajaților vor crește cu aproximativ 20%, în urma trecerii contribuțiilor sociale pentru sănătate (CASS) și pensie (CAS) în sarcina angajatului, respectiv prin reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10%. 
 
EuroGsm este unul dintre cei mai mari retaileri din zona telecom, cu o rețea de magazine extinsă la 107 de unități în peste 70 de orașe și cu aproximativ 500 de angajați, la nivel national.