.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a prezentat un nou trailer despre firul epic aflat la baza celui mai așteptat joc de lupte al momentului, DRAGON BALL FighterZ. Apariția unei găști de clone, anunță o nouă amenințare. Incidentele neplăcute devin cu adevărat stranii când cei mai mai războinici își pierd cunoștința fără vreo cauză aparentă. 
 
Cum a fost anunțat de curând, jucătorii vor putea deveni așa numiți Super Warriors pentru a descoperi adevărul din spatele celor trei arcuri de poveste. Acest lucru este posibil prin Link System, care permite jucătorilor să combine diferiți eroi în același corp, folosind abilitățile lor, dar păstrând personalitatea unică a fiecăruia, putând exista adevărate discuții între aceștia. 
 
Explorând harta DRAGON BALL FighterZ,  fanii vor trebui să ia decizii strategice care vor influența desfășurarea jocului. De exemplu, jucătorii vor putea alege să salveze un aliat puternic sau să descopere o abilitate unică, întărind astfel relația cu anumiți Super Warriors. 
 
Android 21 și Android 16 sunt cheia rezolvării misterului, dar care este scopul lor de fapt?
Noul trailer este disponibil pe YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=RnijMKIs9UE 
 
DRAGON BALL FighterZ va fi lansat pe 26 ianuarie 2018 pe Xbox One, pe PlayStation 4 și pe PC prin intermediul STEAM. Pentru mai multe detalii despre DRAGON BALL FighterZ și alte jocuri din portofoliul BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați pagina oficială https://www.bandainamcoent.com, paginile oficiale de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU sau https://www.facebook.com/DBZ.videogames/.   Canalul oficial de Twitter este: https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU .
 
 
DRAGON BALL XENOVERSE 2 primește mai mult conținut și pregătește o colaborare surpriză cu DRAGON BALL FighterZ
 
 
BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a oferit noi detalii despre DRAGON BALL XENOVERSE 2, inclusiv o colaborare cu DRAGON BALL FighterZ.
 
 
Noul mod de joc, Hero Colosseum va deveni disponibilă în mod gratuit pentru toate edițiile jocului DRAGON BALL XENOVERSE 2 începând cu această toamnă. Noul mod de joc vine și cu o nouă poveste și un noi elemente de gameplay.  Pe lângă acest conținut extra gratuit, vor fi livrate noi elemente în joc și de pachetele  Extra Pack 1 și Extra Pack 2 disponibile contra cost. Ambele vor aduce noi personaje și noi elemente de gameplay:
 
Extra Pack 1 se va lansa în toamna anului 2017 și va include patru personaje noi printre care Tapion și Android 13.
 
Extra Pack 2 va conține un nou personaj original, un nou scenariu și o nouă metodă de interacțiune  între personajele Dragon Bal. Mai mult, fanii seriei vor putea descoperi în cadru Extra Pack 2 o nouă formă a lui Goku. Mai multe detalii vor fi dezvăluite mai aproape de data apariției. 
 
Nu în ultimul rând, a fost dezvăluită o colaborare între DRAGON BALL XENOVERSE 2 și DRAGON BALL FighterZ. Cei care dețin ambele jocuri, vor beneficia de surprize speciale, printre care obiecte unice atât în cadrul DRAGON BALL XENOVERSE 2, cât și în DRAGON BALL FighterZ. 
 
DRAGON BALL XENOVERSE 2 este disponibil în Europa, Orientul Mijlociu, Australasia și Africa pentru PlayStation®4, Xbox One, PC prin intermediul STEAM® și pentru Nintendo Switch. Pentru a descoperi mai multe despre DRAGON BALL XENOVERSE 2, vizitați www.dragonball-videogames.com. 
 
DRAGON BALL FighterZ se va lansa pe 26 ianuarie 2018 pe Xbox One, PlayStation 4, și PC prin intermediul STEAM. Pentru mai multe informații despre DRAGON BALL FighterZ și alte jocuri BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați pagina web oficială https://www.bandainamcoent.com, ori paginile oficiale de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU și https://www.facebook.com/DBZ.videogames/.  Adresa canalului oficial de Twitter este: https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU .