.

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, a lansat DB Tech School, un program de pregătire pentru specialiștii software aflați la începutul carierei, care sunt interesați de limbajele Java, C/C++ și JavaScript. Programul va include cursuri specializate în domenii precum Java, Software Development Life Cycle, Agile și ITIL, precum și practică efectivă. Participanții vor face parte din echipele DB Global Technology și vor fi implicați în proiectele în desfășurare în cadrul centrului. „După succesul programului Java School, organizat anul trecut în premieră în România, am luat decizia să îl transformăm într-o tradiție, precum și să îl extindem și îmbunătățim. DB Tech School va implica și va pregăti specialiști software pasionați, care se află la început, oferindu-le noi perspective, precum și oportunitatea unei cariere pe termen lung în cadrul unei echipe recunoscute la nivel internațional”, precizează Marian V. Popa, Director General al DB Global Technology.
 
DB Tech School va selecta aproximativ 25 de participanți din rândul studenților aflați în ultimul an de studiu, al persoanelor care dețin o diplomă de licență sau masterat, precum și al celor care au absolvit o facultate acreditată cu specializare în informatică sau inginerie software. Programul începe pe 17 iulie și se desfășoară pe o perioadă de două luni și jumătate, iar toți participanții vor fi remunerați în acest interval. În funcție de rezultatele obținute în cadrul DB Tech School, absolvenții vor avea, de asemenea, oportunitatea de a se alătura echipei DB Global Technology. Cei interesați pot aplica până la data de 1 iulie la adresa: techschool@list.db.com.
 
 
DB Global Technology dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire, fiind operațional din ianuarie 2014. 
 
Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est. Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale). 

Popoviciu: RCS&RDS se pregateste pentru 5G. Nu e doar un upgrade de retea, ci un intreg ecosistem

Digi Mobil lanseaza serviciile Voce 4G (Volte) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Decebal Fagadau: Constanta inaugureaza un prim proiect pilot smart city

Majoros, CEO Telekom: Ne pare rau ca am castigat proiectul RoNET, ne aduce pierderi financiare

Ovidiu Ghiman, Telekom: De 8 luni, proiectul RoNET este blocat. MCSI nu face receptia lucrarilor.

Primul demo live 5G din Romania si Europa de Sud-Est - Telekom Romania & Ericsson

5G will allow Industrial Internet development

Orange aniverseaza 20 de ani in Romania, pregateste 5G si lanseaza Orange Fab pentru startup-uri

Q&A dupa demonstratia Orange Romania 5G