.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a demarat o licitație deschisă pentru a cumpăra 690 de computere, a căror valoare este estimată la peste 2 milioane de lei, potrivit unui anunț publicat recent pe SEAP, precizează Agerpres. Anunțul implică atribuirea unui contract de achiziții publice privind furnizarea a "690 de sisteme desktop (computere)" și cu o valoare estimată la 2.061.749,57 lei, fără TVA. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Principalele modalități de finanțare și plată sunt reprezentate de proiectul "Asistența pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor legi" — Mecanismul Financiar Elvețian. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 18 septembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 13 octombrie, ora 18,00.
 
Printr-o altă licitație deschisă, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a cumpărat 115 computere, conform unui anunț publicat pe SEAP pe 4 august. În acest sens, ICCJ a atribuit un contract societății Business Solution Provider Group SRL, cu o valoare totală finală de 780.965 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a contractului a fost prețul cel mai scăzut, iar principalele modalități de finanțare și plată sunt reprezentate de bugetul de stat.
 
Pe de altă parte, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a demarat o licitație deschisă pentru achiziționarea a "70 de computere de tip desktop all in one pentru alte direcții din cadrul MDRAPFE", conform unui anunț publicat miercuri pe SEAP.
 
Anunțul implică atribuirea unui contract de achiziții publice, cu o valoare estimată la 350.000 de lei, fără TVA. Principalele modalități de finanțare și plată sunt reprezentate de bugetul de stat. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 11 septembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 6 octombrie, ora 18,00.

Popoviciu: RCS&RDS se pregateste pentru 5G. Nu e doar un upgrade de retea, ci un intreg ecosistem

Digi Mobil lanseaza serviciile Voce 4G (Volte) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Decebal Fagadau: Constanta inaugureaza un prim proiect pilot smart city

Majoros, CEO Telekom: Ne pare rau ca am castigat proiectul RoNET, ne aduce pierderi financiare

Ovidiu Ghiman, Telekom: De 8 luni, proiectul RoNET este blocat. MCSI nu face receptia lucrarilor.

Primul demo live 5G din Romania si Europa de Sud-Est - Telekom Romania & Ericsson

5G will allow Industrial Internet development

Orange aniverseaza 20 de ani in Romania, pregateste 5G si lanseaza Orange Fab pentru startup-uri

Q&A dupa demonstratia Orange Romania 5G