.

Arggo Consulting, o companie 100% românească ce oferă soluții software de eficientizare pentru companii, a raportat în anul 2017 o creștere de 25% a cifrei de afaceri, față de anul 2016. Arggo Consulting este unul dintre partenerii principali Microsoft Romania, livrând soluții precum NAV, AX, CRM, Power BI, Office 365, Azure și dispunând totodată și de soluții proprii de business de viitor, precum SMB Power Package, BPM, Heavy Machinery, Sales 365. "Arggo Consulting pune la dispoziția clienților expertiza prin care garantează livrarea celor mai bune soluții, cu misiunea de a eficientiza fluxul de business, în cel mai scurt timp posibil și într-o manieră sustenabilă financiar. Punem foarte mare preț pe calitatea serviciilor noastre și suntem pregătiți să ajutăm clienții să aleagă cea mai potrivită soluție pentru afacerea lor, beneficiind totodată de noile oportunități oferite de tehnologie”, precizează Andrei Cârcu (foto), General Manager în cadrul Arggo Consulting.
 
Cu peste 15 ani de experiență, echipa Arggo Consulting a reușit până în prezent să ofere soluții de top, găzduite în Cloud sau on-premise, celor peste 140 de clienți actuali din industrii precum Real Estate, Agricultură, Servicii, Producție, F&B, Distribuție, HORECA și Utilități. Toate soluțiile Arggo Consulting urmăresc în primul rând eficientizarea proceselor și reducerea costurilor, transparență și flexibilitate,  beneficii care permit echipelor de top management să aibă o imagine de ansamblu asupra proceselor interne și pe care să le gestioneze în timp real.
 
Pornind de la expertiza vastă din ultimii ani în implementarea de soluții mari de ERP on premise, compania a evoluat, iar începand cu anul 2017, creează  soluții premium în modelul de software as a service găzduite în cloud pentru companiile care doresc să iși mențină o poziție de lider pe piață, indiferent de mărimea acestora.
 
Printre cele mai recente produse dezvoltate și implementate în modelul de software as a service și găzduite în cloud se numără Sales 365, Legal 365, SMB Power Package, Real Estate Solution și Heavy Machinery Solution.
 
Sales 365 este o soluție CRM dedicată gestionării proceselor din cadrul echipelor de vânzări, în timp ce Legal 365 se adresează firmelor de avocatură sau avocaților independenți și dispune de organizare de proiecte, facturare, stocare de date și informații, toate sub umbrela unui sistem de securitate foarte bine definit. Soluția de Real Estate, lansată în luna decembrie, este prima soluție end-to-end de pe piața din România, dedicată companiilor din Real Estate și conține funcționalități precum automatizarea tranzacțiilor lunare, managementul contractelor și accesul la rezultate în timp real. Tot în luna decembrie a fost lansată și soluția Heavy Machinery, dedicată companiilor care produc, distribuie si/sau livrează servicii de mentenanță a utilajelor grele. Soluția SMB Power Package se adresează IMM-urilor si îmbină beneficiile unui sistem ERP (Enterprise Resource Planning) premium cu servicii de contabilitate.
 
Portofoliul Arggo Consulting cuprinde un număr considerabil de clienți, printre care branduri predominante pe piața din România precum: Dedeman, Titan Machinery, Blue Air, Sheraton, Pizza Hut, ING Bank Romania, BSB Fashion. În prezent, compania inovează prin intermediul unor noi strategii de consultanță și dezvoltarea de noi produse și servicii pentru clienții actuali și viitori.
 
În anul 2017 compania a prezentat o schimbare și în rândul numărului de angajați, de la 28 în anul 2016 la peste 45 în prezent. Prin extinderea portofoliului de clienți a crescut implicit și volumul de cereri și nevoi, iar Arggo Consulting caută în prezent candidați potriviți pentru următoarele funcții: Sales Representative, BPM Developer si Web Designer.