.

Allview va lansa luna aceasta primul ceas inteligent hibrid din portofoliu. Compania pregătește o nouă gamă de ceasuri inteligente pentru utilizatori și vine în întâmpinarea nevoilor cotidiene cu un produs inedit. Este vorba de un nou ceas inteligent hibrid, dotat cu un display rotund, iar din centrul display-ul ies acele mecanice cu care acesta este dotat. 
 
Noua gamă de ceasuri inteligente, Hybrid, oferă utilizatorului funcționalități noi și posibilitatea de a rămâne mereu conectat la cele mai esențiale evenimente și noutăți. Notificările de pe telefon vor fi afișate pe ceas, pentru o mobilitate sporită, produsul oferind până la 30 de zile de utilizare în modul clasic și până la 7 zile de utilizare în modul smart.
 
Despre Allview
 
Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluţie complexă de automatizare şi monitorizare a locuinţei. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia. Allview se află într-un proces continuu de inovaţie şi dezvoltă tehnologii care oferă acces la cunoaştere, informaţie, la o viaţă mai bună.