.

Acer Swift 7, cel mai subțire notebook din lume, cu o grosime sub 1 cm, anunțat în luna septembrie la IFA Berlin 2016, este disponibil deja în magazinele partenerilor Acer din România, în același timp cu Statele Unite ale Americii și Europa de Vest. Acer Swift 7 (SF713 – 51) poate fi găsit în magazinele de profil la prețul recomandat de 5499 de lei. "Este extraordinar să aducem pentru clienții noștri produsul la doar o lună de la lansarea lui la nivel global, în acelasi timp cu piețele mature. Swift 7 nu doar că este subțire, ușor și cu un design unic, dar integrează și tehnologie de ultimă generație și componente premium”, precizează Daniel Osain, Business Development Manager – Notebookuri și Tablete la Acer România.  
 
 
 
Acer Swift 7 are doar 9,98 mm grosime și cântărește 1,1 kg pentru a putea fi ținut cu ușurință într-o singură mână. În pofida dimensiunilor reduse, notebook-ul vine cu specificații de top: procesor Intel® Core™ i5-7Y54 Kaby Lake, SSD de 256GB, 8GB de RAM, tehnologie wireless (MU – MIMO 2x2 802.11ac) pentru conexiuni de trei ori mai rapide, două porturi USB Type C, difuzoare Dolby și cameră HD cu HDR. Notebook-ul rulează Windows 10.
 
Acer Swift 7 are design unibody din aluminiu, carcasa având un mix de culoare neagru cu auriu.  Are display IPS de 13,3 inch Full HD acoperit de Corning® Gorilla® Glass și micro-ramă. Cu până la 9 ore de autonomie, Acer Swift 7 este notebook-ul perfect pentru cei cu o viață activă.
 

Popoviciu: RCS&RDS se pregateste pentru 5G. Nu e doar un upgrade de retea, ci un intreg ecosistem

Digi Mobil lanseaza serviciile Voce 4G (Volte) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Decebal Fagadau: Constanta inaugureaza un prim proiect pilot smart city

Majoros, CEO Telekom: Ne pare rau ca am castigat proiectul RoNET, ne aduce pierderi financiare

Ovidiu Ghiman, Telekom: De 8 luni, proiectul RoNET este blocat. MCSI nu face receptia lucrarilor.

Primul demo live 5G din Romania si Europa de Sud-Est - Telekom Romania & Ericsson

5G will allow Industrial Internet development

Orange aniverseaza 20 de ani in Romania, pregateste 5G si lanseaza Orange Fab pentru startup-uri

Q&A dupa demonstratia Orange Romania 5G