.

Orange a anunțat pe 14 iunie introducerea a 7 smartphone-uri la prețuri speciale în oferta sa. Astfel, vara aceasta, telefoanele iPhone 3GS de 16 GB, BlackBerry Curve 8520, BlackBerry Bold 9700, Sony Ericsson Xperia X10, HTC Desire, Samsung i5700 și LG GW 620 au prețuri speciale împreună cu abonamentele Orange de la 8 euro/lună și cu opțiunile My Smartphone sau BlackBerry. De exemplu, iPhone 3GS de 16 GB este disponibil la 199 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 12 și cu opțiunea My Smartphone pe 24 de luni, în timp ce împreună cu abonamentul Panteră 26 poate fi achiziționat cu 99 de euro (TVA inclus). Modelul BlackBerry Curve 8520 costă 19 euro (TVA inclus) cu abonamentul Delfin 20 și cu opțiunea BlackBerry de 12 euro.

 

Totodată Orange lansează în premieră o opțiune dedicată utilizatorilor de smartphone-uri în roaming: Travel Data Daily Smart oferă 10 MB la 5 euro (TVA inclus) pentru acces pe mobil la e-mail și internet în Uniunea Europeană și în Elveția. Unul dintre avantaje este că, după consumarea traficului inclus, opțiunea Travel Data Daily Smart se reactivează automat atunci când se inițiază o nouă conexiune de date, astfel încât utilizatorii de smartphone-uri vor continua să beneficieze de tarifele avantajoase din cadrul opțiunii. Travel Data Daily Smart poate fi activată de către clienții care utilizează deja una dintre opțiunile sau pachetele dedicate smartphone-urilor (opțiunile My Smartphone, BlackBerry de la 12 euro sau abonamentele iPhone, Panteră 26 , Panteră 45 și Panteră 80).

 

La fel ca Travel Data Daily Start care oferă un pachet de 2 MB la 2 euro, opțiunea Travel Data Daily Smart lansată pe 14 iunie face parte din portofoliul Orange Travel și este o ofertă unificată ce va fi disponibilă în toate țările în care Orange este prezentă.

 

"Pentru prima oară, utilizatorii de smartphone-uri din România beneficiază de o opțiune dedicată pentru accesul la internet și e-mail în roaming. În același timp, au posibilitatea să cumpere, la cele mai bune prețuri, unele dintre cele mai dorite smartphone-uri de pe piață", a declarat Dorin Odiațiu, Marketing Director Orange România.