.

Programul Orange First Step, aflat la a 17-a ediție, vine cu 3 noi stagii de practică de câte o lună pentru studenți și masteranzi, organizate în perioada iunie - septembrie 2017. Înscrierile sunt deschise pe www.orange.ro/first-step, peste 100 participanți selectați în urma interviurilor urmând a dobândi abilități specifice departamentelor de vânzări, comercial, tehnic sau resurse umane din cadrul Orange România.
 
Pentru sesiunea din intervalul 15 iunie - 15 iulie 2017, persoanele interesate se pot înscrie până la data de 25 mai, selecția participanților urmând a avea loc până la data de 10 iunie.
 
 
Pentru sesiunile din intervalele 15 iulie - 15 august 2017 și 15 august - 15 septembrie 2017, înscrierile se pot face până la data de 15 iunie, interviurile de selecție urmând a avea loc până pe 10 iulie.
 
În timpul lunii de internship, participanții la program vor participa la ateliere de pregatire dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi cursuri de personal branding. La final, vor primi o adeverință de practică și pot beneficia de recomandări din partea mentorilor. Ca în fiecare an, experiența dobândită pe parcursul programului poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ, precum și ca experienţă de carieră.

Popoviciu: RCS&RDS se pregateste pentru 5G. Nu e doar un upgrade de retea, ci un intreg ecosistem

Digi Mobil lanseaza serviciile Voce 4G (Volte) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Decebal Fagadau: Constanta inaugureaza un prim proiect pilot smart city

Majoros, CEO Telekom: Ne pare rau ca am castigat proiectul RoNET, ne aduce pierderi financiare

Ovidiu Ghiman, Telekom: De 8 luni, proiectul RoNET este blocat. MCSI nu face receptia lucrarilor.

Primul demo live 5G din Romania si Europa de Sud-Est - Telekom Romania & Ericsson

5G will allow Industrial Internet development

Orange aniverseaza 20 de ani in Romania, pregateste 5G si lanseaza Orange Fab pentru startup-uri

Q&A dupa demonstratia Orange Romania 5G