.

Ömer Aras a fost promovat în funcția de Business Development Director pentru Europa Centrală și de Est în cadrul RTB House, companie globală ce furnizează tehnologii de retargeting de ultimă generație pentru agenții de publicitate de top din întreaga lume. ”Aștept cu nerăbdare provocările pe care le voi primi. Este un privilegiu pentru mine faptul că m-am alăturat și voi conduce această echipă minunată. Îmi voi canaliza toate eforturile către consolidarea poziției noastre ca lider de industrie în zona centrală și de est a Europei”, precizează Ömer Aras (foto), Business Development Director CEE în cadrul RTB House.
 
Ömer va fi responsabil de supravegherea activității RTB House din Turcia, Rusia, Ucraina, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria și Ungaria.
 
Ömer s-a alăturat companiei în 2013, în poziția de Country Manager în Turcia și a fost responsabil pentru dezvoltarea regională de vânzări și parteneriate. Sub îndrumarea lui Ömer, Turcia a devenit unul dintre cele mai mari centre RTB House din Europa Centrală și de Est. În 2016, a fost promovat în funcția de Business Development Director pentru RTB House Turcia. Din această poziție, Ömer a fost responsabil de managementul și dezvoltarea companiei, cât și de supravegherea tuturor operațiunilor entității locale, coordonând întreaga activitate de la sediul central RTB House din Varșovia, Polonia. Înainte de RTB House a lucrat în zanox (actuală Awin).
 
“Dezvoltarea dinamică din Turcia a fost posibilă datorită cunoștințelor și expertizei lui Ömer. Suntem încrezători că, sub noua conducere, creșterea companiei în Europa Centrală și de Est va continua și se va consolida "– a declarat Daniel Surmacz, Chief Operating Oficer în cadrul RTB House.
 
 
Despre RTB House 
 
RTB House este una dintre puținele companii din lume care au dezvoltat și implementat tehnologii proprii pentru achiziția de reclame după modelul RTB (real-time bidding sau „licitare în timp real”, în română), o soluție care permite cumpărătorilor să participe în timp real la licitarea spațiului publicitar. RTB House ajută companiile să-și multiplice vânzările pentru a-și atinge obiectivele pe termen scurt, mediu și lung.
 
Fondată în 2012 în Polonia, RTB House operează în prezent peste 1.000 de campanii pe aproape 70 de piețe din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, Pacific, Statele Unite și America Latină. Echipa este formată în prezent din peste 300 de profesioniști și este în continuă extindere.